Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Spursi u majstorici svladali Dallas, Brooklyn prošao nakon drame

Tony Parker
Foto: Reuters (Ilustracija)
05.05.2014.
u 10:23

San Antonio će u polufinalu konferencije igrati protiv Portlanda koji je izbacio Houston.

San Antonio Spursi su u sedmoj, odlučujućoj utakmici prvog kruga NBA doigravanja svladali Dallas sa 119:96 i prošli u polufinale Zapada.

Spursi su bez većih poteškoća slavili u majstorici, a u jednom su trenutku imali i 31 koš prednosti. Najraspoloženiji je bio Toni Parker s 32 koša, dok je na drugoj strani Dirk Nowitzki ubacio 22.

San Antonio će u polufinalu konferencije igrati protiv Portlanda koji je izbacio Houston.

Puno zanimljivije bilo je u susretu Toronta i Brooklyna u kojem su gosti slavili 104:103 i izborili polufinale Istoka u kojem ih čeka branitelj naslova Miami.

Toronto je imao šest sekundi za posljednji napad, ali je Pierce blokirao Kayla Lowryja i Brooklyn je prošao dalje s 4:3. Johnson je na kraju bio najučinkovitiji igrač s 26 koševa kod gostiju, dok je za domaću momčad Lowry ubacio dva više. No, to će mu biti slaba utjeha.

>> Indiana, Oklahoma i LA Clippersi slavili u odlučujućim utakmicama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije