Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čekaju

Sportski direktor Hajduka pozdravio odluku HNS-a o nastavku Prve lige

Ivan Kepčija
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
06.05.2020.
u 19:37

- Želim pohvaliti igrače koji su i za vrijeme karantene odlično radili u svojim domovima po uputama trenera i došli su u odličnom stanju na početni dio priprema - naglasio je Kepčija

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija pozdravio je u srijedu odluku HNS-a da se natjecanje u Prvoj ligi nastavi 6. lipnja.

- Veseli nas odluka HNS-a da se natjecanje nastavi početkom lipnja, a to je posljedica toga što borba protiv koronavirusa ide u dobrom smjeru. Mi sportaši jedva čekamo nastavak. Želim pohvaliti igrače koji su i za vrijeme karantene odlično radili u svojim domovima po uputama trenera i došli su u odličnom stanju na početni dio priprema. Profesionalno odrađuju ovaj dio priprema u iščekivanju ulaska u puni momčadski trening - kazao je Ivan Kepčija za internetski portal Hajduka.

Do kraja prvenstva preostalo je deset kola, a to znači da bi zadnje, 36. kolo, bilo 25. srpnja.  

Sve utakmice bit će odigrane bez gledatelja.

Vodeći Dinamo ima 65 bodova, slijedi Rijeka sa 47, treća je Lokomotiva sa 46, a četvrti Hajduk ima 45. Peti je Osijek sa 42, slijedi Gorica sa 35, a na sedmoj poziciji je Slaven Belupo sa 26 bodova. U najtežem položaju su Istra 1961 sa 19 bodova, te Inter Zaprešić i Varaždin, koji imaju po 17 bodova.  

Tjedan dana ranije, 30. i 31. svibnja, odigrat će se utakmice polufinala Hrvatskog kupa, a sastaju se Rijeka - Osijek, te Slaven Belupo - Lokomotiva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije