Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:1

Split nakon preokreta slavio na Poljudu, Hajduk upisao drugi poraz zaredom

Hajduk - Split
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/7
04.04.2015.
u 21:01

Hajduk je i dalje četvrta momčad lige sa 37 bodova, dok ih je Split skupio 32 i pobjegao iz opasne zone.

Derbi svetog Duje otišao je na stranu Splita. Crveni su na Poljudu u 27. kolu HNL-a pred oko 5000 ljudi slavili s 2:1 i nanijeli Hajduku drugi poraz zaredom.

Domaća je momčad povela u 37. minuti. Jozinović je pobjegao Radotiću i pronašao Milevskog koji je samo postavio nogu za 1:0. No, Split je u drugom poluvremenu okrenuo susret.

Prvo je u 56. minuti Rog izjednačio nakon gužve u kaznenom prostoru. Nakon toga je u 83. minuti sudac Bruno Marić dosudio najstrožu kaznu za goste.

Vratar Ranilović, kojem je zbog ozljede Lovre Kalinića ovo bio debi na Poljudu, srušio je Bagarića, a siguran s 11 metara bio je Cikalleshi za konačnih 2:1.

Hajduk je i dalje četvrta momčad lige sa 37 bodova, dok ih je Split skupio 32 i pobjegao iz opasne zone. Bijeli i crveni opet sastaju u srijedu kad ih čeka utakmica polufinala Hrvatskog kupa.

>> Mamić: Sudac je napravio cirkus! Donose se odluke na našu štetu, a mi šutimo

Komentara 20

SE
senior
21:13 04.04.2015.

Koji gušti, guštam kao nikada. Bravo za Brbljića, bravo za matuzalema Špacu, bravo za napaljene uličare tzv. torcidu, nadam se da i vi guštate kao i ja.

Avatar Ustahja
Ustahja
22:08 04.04.2015.

Hajduk još samo može pobjediti N K Komunalac iz Zabidublja.Stvarno ste dno dna eto kud vas je dovela vaša torcida i crveni kmeri koji vode tu udrugu.Kad sam nekidan pročitao da ste napali Srnu sve mi je bilo jasno,vi ste ste u biti protiv Hajduka.

DU
Deleted user
21:19 04.04.2015.

Nema se tu sta diskutirati. Jedini i iskljucivi krivci za poraz hajduka su Mamić i Šuker !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije