Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispali s Eura

Španjolski mediji traže Del Bosqueov odlazak

Vincente Del Bosque
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.06.2016.
u 13:54

"Marca" na svojoj naslovnici donosi otrežnjavajući naslov: "Više nismo najbolji. 2008. – 2016., bilo je lijepo dok je trajalo"

Dan nakon ispadanja španjolske nogometne reprezentacije u osmini finala EURA zbog 0-2 poraza od Italije tamošnji mediji su jednoglasni u ocjeni kako bi izbornik Vicente Del Bosque morao otići s klupe.

"Neuspjeh" veliki je naslov u sportskom dnevniku "Sport" sa sjedištem u Barceloni, dok je madridski "AS" poraz ocijenio kao "Završetak ere".

"Vrijeme je za predaju izborničke palice, Del Bosque izlazi, a Caparros se zagrijava", piše AS jasno dajući do znanja kako je njegov favorit za novog španjolskog izbornika bivši trener Seville Joaquin Caparros koji je odbio ponude Betisa, Valencije i Alavesa jer čeka poziv iz Španjolskog nogometnog saveza.

Osim Caparrosa, kao kandidati za novog španjolskog izbornika se spominju Michel, koji je krajem prošle sezone dobio otkaz u Marseilleu te bivši trener Porta Julen Lopetegui.

Posebno oštar prema Del Bosqueu i reprezentaciji je El Mundo Deportivo, koji je nakon poraza od Italije nadimak reprezentacije "La Rioja" (crveni) pretvorio u naslov "La Floja" (slabi).

"Brzo ispadanje s EURA uz neuspjeh na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije dvije godine predstavljaju epitaf slavnom ciklusu Del Bosqueove momčadi", piše Mundo Deportivo.

Marca na naslovnici donosi otrežnjavajući naslov: "Više nismo najbolji. 2008. – 2016., bilo je lijepo dok je trajalo".

Del Bosque je preuzeo reprezentaciju u ljeto 2008. godine od pokojnog Luisa Aragonesa nakon osvajanja naslova prvaka Europe u Austriji i Švicarskoj, te je s "furijom" osvojio svjetski naslov 2010. u JAR-u, te obranio europski naslov 2012. u Poljskoj i Ukrajini. No, uslijedio je pad na posljednja dva velika natjecanja.

Komentara 3

SS
sokac sa drave
10:09 29.06.2016.

Nije imao plan B isto kao i Cacic,nije poveo Toresa koji jedino moze istrcati kontru za slucaj da im protivnik kao Italija unisti TIKA-TAKU.

DH
dalibor.hren
21:09 28.06.2016.

Svi gubitnici odlaze, jedino je naš pobjednik. Zajedno sa HNS-om!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije