Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDI NA KLUPI

Španjolski mediji: 'Nešto se događa s Modrićem. Saudijci čekaju i promatraju'

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Atletico Madrid
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/5
28.01.2024.
u 09:45

"Obzirom na trenutnu situaciju, novo produženje ugovora čini se jako teško ostvarivim. Modrić je uvijek govorio da će igrati u Madridu sve dok bude osjećao da je važan, a to se u ovoj sezoni događa tek povremeno", piše Relevo

Luka Modrić je posljednje dvije utakmice španjolskog prvenstva proveo na klupi. U oba susreta je Real Madrid najprije gubio pa pobijedio, Almeriju sa 3:2, a Las Palmas s 2:1.  To je začudilo španjolsku nogometnu javnost obzirom da je Carlo Ancelotti do sada upravo u takvim situacijama u igru ubacivao kapetana vatrenih.

"Modrić se nije zagrijavao zato što, kada nisam siguran da će ući, ne šaljem ga na zagrijavanje. Previše ga poštujem da bih to napravio. Sve je u redu, bit će spreman za iduću utakmicu", obrazložio je Ancelotti nakon jučerašnje utakmice.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Atletico Madrid
1/19

Španjolski Relevo je objavio članak pod naslovom "Nešto se događa s Lukom Modrićem". U njemu navode: "Modrićeva situacija u posljednjim danima prijelaznog roka je teška, nije odigrao ni minute u posljednje dvije utakmice."

"On shvaća da mlađi igrači pritišću i da ne može igrati u svakoj utakmici, ali smatra da nije ispunjeno ono o čemu se govorilo u svibnju 2023. kad je dogovoreno jednogodišnje produženje njegovog ugovora", dodaju Španjolci. Riječi je bilo o puno aktivnijoj ulozi na terenu, koja je ponajprije trebala ovisiti o kvaliteti njegove izvedbe. Na početku sezone imao je vrlo malu minutažu. Zatim su uslijedile ozljede Aureliana Tchuamenija i Eduarda Camavinge pa je Modrić vidio više igre. Kada su se oporavili, Hrvat je čini se ponovo potisnut na klupu.

VEZANI ČLANCI:

"Obzirom na trenutnu situaciju, novo produženje ugovora čini se jako teško ostvarivim. Modrić je uvijek govorio da će igrati u Madridu sve dok bude osjećao da je važan, a to se u ovoj sezoni događa tek povremeno. Hrvat je borbena životinja i unatoč godinama, smeta ga svaka utakmica koju mora gledati s klupe", piše Relevo i zaključuje:

"Klubovi iz Saudijske Arabije promatraju što se događa. Modrić je, zato što mu je Real bio prioritet, već odbio vrtoglavo visoku ponudu prošlog ljeta. Teško je očekivati da ode usred sezone, ali nije nevjerojatno za očekivati da iz Saudijske Arabije ponovno krenu po njega s obzirom na njegovu tešku situaciju u klubu."

VIDEO Luku Modrića mali korak dijeli od toga da napravi nešto što nitko nikada nije u povijesti Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije