Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA BETISA

Španjolci spremaju koreografiju u potporu Jarniju: 'Svi ćemo pjevati njegovo ime'

Europa League - Group C - Sparta Prague v Real Betis
Foto: DAVID W CERNY/REUTERS
1/3
15.02.2024.
u 15:15

"Kakva sramota, ne možeš više ni reći što misliš. Asteroidu baš dugo treba", stoji u jednom od niza komentara koji kritiziraju odluku HNS-a i razloge otpuštanja Roberta Jarnija

Dinamo i Real Betis večeras u 21 sati igraju utakmicu nokaut faze Konferencijske lige. Cijeli susret poprimio je prošireno značenje kada je HNS odlučio udaljavanjem s mjesta izbornika U-17 reprezentacije sankcionirati Roberta Jarnija zbog spornih izjava da će navijati za španjolski klub

Reagirali su i španjolski mediji. "Kao da smo u nekom filmu, ova vijest kao da je stigla iz prapovijesti... Ali čovjek je otpušten s dužnosti jer je izjavio nešto što ne može biti očitije", napisao je urednik Mediaseta, Nacho Delgado.

GALERIJA Robert Jarni smijenjen s mjesta izbornika zbog izjava od Betisu i Dinamu

Europa League - Group C - Sparta Prague v Real Betis
1/13

Burne reakcije ne stižu samo od strane medija, već i navijača Betisa u čijem je klubu Jarni bio iznimno popularan. Stali su u njegovu obranu i šalju oštre kritike HNS-u.

"A mi govorimo da u Španjolskoj vlada diktatura", stoji u jednom od popularnijih komentara na društvenim mrežama. "Kakva sramota, ne možeš više ni reći što misliš. Asteroidu baš dugo treba", stoji u drugom koji aludira na nazadnost ovakve odluke.

VEZANI ČLANCI:

Jedan je navijač imao posebnu ideju. "Danas u 17. minuti svi ćemo pjevati 'Robert Jarni'", navodi u komentaru. Jarni je za momčad iz Seville igrao 1990-ih, a na leđima je imao upravo broj 17. Treba vidjeti hoće li navijači doista prirediti koreografiju, ali atmosfera bi mogla biti poprilično užarena.

VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije