Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP do 17 godina

Hrvatska protiv Nigerije za prolazak dalje

Čile - Hrvatska U-17
Foto: Reuters
1/5
23.10.2015.
u 07:00

U prva dva susreta izabranici Darija Bašića remizirali su (1:1 s Čileom i 2:2 s SAD-om), a sad protiv Nigerije traže prolaz u nokaut fazu natjecanja.

U noći na subotu (u jedan sat iza ponoći) naša nogometna reprezentacija do 17 godina igra zadnji susret SP-a u svojoj skupini u Čileu.

U prva dva susreta izabranici Darija Bašića remizirali su (1:1 s Čileom i 2:2 s SAD-om), a sad protiv Nigerije traže prolaz u nokaut fazu natjecanja.

Nigerija je s dvije pobjede već osigurala prvo mjesto, dok bi Hrvatska kao druga prošla s bilo kakvom pobjedom. Hrvatska i s bodom može biti druga ako u susretu Čilea i SAD-a ne bude pobjednika. 

>> Hrvatska U-17 gubila 0:2 pa odigrala 2:2 sa SAD-om

Komentara 3

KB
kbr
11:05 23.10.2015.

čini mi se da i s porazom idemo dalje, jer su u bar dvije grupe (a možda i tri) vrlo izgledne situacije da će trećeplasirani imati 1 bod, a u još jednoj 2 boda. ustvari zasad samo jedan trećeplasirani ima pobjedu. jedino što je grdo čekati dva dana da saznaš jesi li prošao, pa treba dobit (ili bar ne izgubit) nigerijce

VE
Velikogoričan56
10:49 23.10.2015.

Mislim da je protiv SAD prokockan prolaz i sad su šanse 1:50, jer vjerojatno će izgubiti od Nigerije koja je po rezultatima najjača u grupi, a SAD najslabija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije