Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA VORIJA

Červar objavio popis i uveo važne promjene u reprezentaciji

Lino Červar Igor Vori Luka Cindrić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
05.03.2018.
u 12:16

Novi pomoćnik je Davor Dominiković, novi direktor reprezentacije Igor Vori, a Mirko Bašić ubuduće će biti trener golmana.

Hrvatski rukometni izbornik Lino Čevar objavio je danas širi popis od 27 igrača na koje računa za dvije prijateljske utakmice u travnju protiv Švedske.

Červar je uveo neke novine u reprezentaciju. Novi pomoćnik je Davor Dominiković, novi direktor reprezentacije Igor Vori, a Mirko Bašić ubuduće će biti trener golmana.

Vratari: Stevanović, Ivić, Pešić; 

Krila: Horvat, Božić Pavletić, Vida, Štrlek, Mihić, Jelinić, 

Pivoti: Bećiri, Marić, Musa, Kontrec, Kozina, Brozović; 

Vanjski: Mamić, Jaganjac, Mandalinić, Bičanić, Cindrić, Pavlović, Karačić, Stepančić, Vranković, Šebetić, S. Ivić, Sršen

Zahvalili su se Kopljar i Gojun uz ranije najavljene Čupić, Buntić, Alilović i Vori.

Komentara 3

Avatar southman
southman
12:31 05.03.2018.

Tko je dozvolio "najboljem obrambenom igraču sa EP" da se zahvali-povuče !? Jel to ono "odlazim na vrhuncu slave" ??

Avatar Oneill
Oneill
14:41 05.03.2018.

A neznam što će naučiti igrači ka kod klubova po Europi novi brzi rukomet a kada igraju za a Hrvatsku igraju spori krkanski rukomet dok to nepromijenjeni mo nema uspjeha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije