Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Šok u Milanu! Udinese iznenadio vodeći Inter

Inter - Udinese
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
16.12.2017.
u 17:44

Interov kiks već u subotu može iskoristiti Napoli koji ima bod manje, a gostuje kod Torina te se pobjedom može vratiti na prvo mjesto

U prvoj utakmici 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Udinese je kao gost iznenadio vodeći Inter te slavio sa 3:1 (1-1) na milanskom San Siru.

Gosti su poveli u 14. minuti pogotkom Lasagne, ali je samo dvije minute poslije izjednačio Icardi. No, drugo poluvrijeme donijelo je veliko iznenađenje. Pogocima De Paula s bijele točke u 61. minuti i Baraka u 77. minuti Udinese je ostvario treću ovosezonsku pobjedu u gostima.

Inter - Udinese
1/14

Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su u početnoj postavi Intera. Obojica su imali dobre prilike, ali su ostali bez pogotka. Perišić je odigrao cijelu utakmicu, a Brozović je zamijenjen u 54. minuti. Kod pobjednika je Stipe Perica ušao u 78. minuti, a Andrija Balić ostao na klupi za pričuve.

Interov kiks već u subotu može iskoristiti Napoli koji ima bod manje, a gostuje kod Torina te se pobjedom može vratiti na prvo mjesto. Treći je Juventus sa 38 bodova, dva manje od vodećeg Intera. Udinese je sa 21 bodom na 11. mjestu.

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
18:22 16.12.2017.

limitirana ekipa Šta reci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije