Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČERVAROV NASLJEDNIK

Službeno: Hrvoje Horvat novi je izbornik hrvatskih rukometaša!

Foto: Davor Javorović/Reuters/PIXSELL
1/4
28.01.2021.
u 13:37

Koordinator za muški rukomet, gospodin Lino Červar predložio je Upravnom odboru trojicu kandidata za novog izbornika hrvatske muške seniorske reprezentacije: Hrvoja Horvata, Slavka Golužu i Ivana Balića

Hrvoje Horvat novi je izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije, objavio je Hrvatski rukometni savez. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lino Červar nakon poraza od Danske

Priopćenje Saveza prenosimo u cijelosti:

"Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na telefonskoj sjednici prihvatio je ostavku izbornika Line Červara. Istodobno, Upravni odbor je od koordinatora za muški rukomet, gospodina Line Červara, dobio prijedlog tri kandidata za novog izbornika hrvatske muške seniorske reprezentacije. To su Hrvoje Horvat, Slavko Goluža i Ivano Balić.

Nakon iscrpne rasprave te detaljne analize svakog od ponuđenih kandidata, utvrđeno je da Ivano Balić nažalost, nema potrebnu diplomu za obavljanje izborničke funkcije. Od dva preostala kandidata Upravni odbor je većinom glasova, uz jedan glas protiv, i jedan suzdržan, i neizjašnjavanje jednog člana koji je zauzet radnim obvezama, odlučio zadržati kontinuitet u radu reprezentacije te je donio Odluku o imenovanju Hrvoja Horvata za izbornika hrvatske muške seniorske reprezentacije.

– Hvala Upravnom odboru koji mi je ukazao povjerenje. Iznimno sam sretan. Želio bih zahvaliti i cijelom Hrvatskom rukometnom svezu za ovih osam godina koliko sam radio s mlađim dobnim uzrastima i kao pomoćnik Line Červara. Kroz sve te godine skupio sam puno iskustva i znanja, i vjerujem da će mi ono pomoći u vođenju hrvatske muške seniorske reprezentacije. Hvala, dakako, i gospodinu Lini Červaru koji me predložio. Svjestan sam kolika je to odgovornost i obveza, ali vjerujem da mogu odgovoriti svim izazovima i uspješno voditi Hrvatsku."

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
14:02 28.01.2021.

Sretno.

DU
Deleted user
15:01 28.01.2021.

Prvo, katastrofa je da još vruć i uvrijeđen/povrijeđen/razočaran...bivši izbornik predlaže kandidate! Drugo, vrlo brzo ćemo vidjeti rezultat: radio je na pripremama i turniru sa ovim igračima, tako da nema nepoznanica oko igrača. Valjda će imati neku svoju modernu viziju. Samoo da bude hrabar i svoj, a nikako neka ne nastavi mehanički gdje je bivši stao. Sretno!

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:43 28.01.2021.

Ne valjda onaj večernji "hrvoje horvat" glazbeni kritičar, koji se najviše bavi leftard propagandom i pljuvanjem po hrvatskoj 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije