Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na povratku kući

Slovenska NBA zvijezda ljutita: U životu mi se ovo još nije dogodilo

Luka Dončić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.06.2019.
u 12:27

Luka je rezervirao karte za let u Europu, ali je doživio veliku neugodnost kada je stigao u zračnu luku

Slovenac Luka Dončić izabran je za najboljeg novaka prošle sezone u NBA ligi. Svečanost se održala u Santa Monici u Kaliforniji, nakon koje je krenuo kući na odmor.

Luka je rezervirao karte za let u Europu, ali doživio je veliku neugodnost kada je stigao u zračnu luku. Dvadesetogodišnji Slovenac to je iskustvo opisao u poruci na Twitteru.

"Nikad me prije neka zrakoplovna kompanija nije ovako loše tretirala. Rezervirao sam karte u poslovnom razredu za sebe i svoju obitelj, ali Lufthansa ih nije ispoštovala. Prebacili su nas u ekonomsku klasu, ne znam zašto, i vratili nam samo dvadeset posto novca od karata za poslovni razred. Hvala!" napisao je Dončić.

Dončić je u svojoj objavi spomenuo Lufthansu, a njihov CM potpisan kao Alex odgovorio je: "Hej, Luka. Žao mi je zbog vašeg nedavnog iskustva. Možete li nam, molim vas, u DM poslati vaš 'booking code'."

Dončićev tweet ima više 12 tisuća lajkova i više od tisuću retvitova... Zrakoplovna kompanija što prije pokušat će otkriti uzrok propusta te se Luki na neki način ispričati za neugodnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije