Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA LI SE PRESEDAN

Rukometna Europa u iščekivanju: Hoće li Slovenci doista napustiti EP?

Slovenija - Njemačka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
17.01.2018.
u 12:53

Čelnici slovenskog saveza u 15 sati imaju sastanak na kojem će donijeti odluku hoće li napustiti natjecanje

Slovenski rukometaši večeras bi trebali igrati protiv Crne Gore (20.30 sati) treću utakmicu na EP-u. No hoće li igrati, odlučit će danas u 15 sati.

 

– Nitko ne razmišlja o Crnoj Gori. Budemo li igrali, idemo pobijediti – rekao je slovenski izbornik Veselin Vujović.

Slovenija - Njemačka
1/18

Podsjetimo, čelnici slovenskog saveza najavili su kako bi njihova rukometna reprezentacija mogla napustiti prvenstvo nakon skandala u susretu s Njemačkom (25:25).

Slovenci su bili na korak do pobjede, a onda su litavski suci Mazeika i Gatelis dosudili sedmerac za europske prvake. Reichmann je zabio i Nijemce spasio poraza.

Slovenci su uložili žalbu na suđenje, ali je EHF to odbio. Naši susjedi najavili su kako će slučaj prijaviti Međunarodnom arbitražnom sudu (CAS).

Čelnici slovenskog saveza u 15 sati imaju sastanak na kojem će donijeti odluku hoće li napustiti natjecanje. Teško je vjerovati kako će Slovenci otići s prvenstva jer kazna sigurno ne bi bila samo novčana.

Sankcije bi mogle biti vrlo teške. Slovenija bi mogli dobiti suspenziju u svim EHF-ovim natjecanjima.

 

 

 

Komentara 11

Avatar southman
southman
13:07 17.01.2018.

Europa drhti od iščekivanja hoće li Slovenci napustiti rukometni EP,...,hahaha !!

Avatar petrolio
petrolio
14:31 17.01.2018.

naravno da će se janezi pokriti ušima i ostati na EURU, za nešto drugo treba imati muda, a oni to nemaju pa po običaju prijete praznom puškom isto kao i za granicu na moru!

AB
Abendblatt
13:45 17.01.2018.

Hahaha, povuci ce rep i polizati popljuvano, "hrabri Janezi" sa rudarom Vujom, Vujo jesi li kupio kramp., a mozda zlovenci prijave svoje rukometase u ragbijase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije