Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE PO NJENOM

Slavnom suprugu 'prokockala' 100 milijuna eura pa objasnila zašto

instagram
23.11.2021.
u 20:55

Nijemcu je tada na stol stigla ponuda Manchester Uniteda koja mu je garantirala minimalno 20 milijuna eura po sezoni. Međutim, taj je posao stopirala njegova supruga jer se nije htjela seliti u Manchester

Thomas Muller, napadač Bayerna i njemačke reprezentacije večeras igra svoj 600. nastup za bavarskog giganta, a prije šest godina skoro je izgubio priliku da do njega dođe. Naime, te 2015. dobio je priliku za potpis ugovora svoje karijere.

Nijemcu je tada na stol stigla ponuda Manchester Uniteda koja mu je garantirala minimalno 20 milijuna eura po sezoni. Međutim, taj je posao stopirala njegova supruga jer se nije htjela seliti u Manchester.

Lisa je smatrala kako bi zarada mogla promijeniti njenog supruga i negativno se odraziti na njihov brak i obitelj.

"Živimo lijepo i složno u Münchenu. Iako je on nogometna zvijezda, pokušavamo živjeti što mirnijim životom. Ponude kakve je imao, kao što je ona Uniteda, stavljaju brak i povjerenje na ispit. Odnos između partnera ne može zamijeniti nikakav novac", objasnila je.

Danas 32-godišnji Muller u Bayernu je proveo cijelu karijeru, osvojio je s klubom sve što je moglo  osvojiti, između ostalog deset titula prvaka Njemačke i dvije Lige prvaka, a pred njim je jubilarni 600. nastup za Bavarce. Lisa i Thomas su u braku od 2009. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije