Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKS-SKANDALI

Slavni nogometaš spavao sa 700 žena pa priznao: Uništile su mi karijeru

Antonio Cassano
Foto: DPA/Pixsell
1/6
11.10.2018.
u 17:17

– Bio sam zaručen četiri puta, a u krevet sam odveo između 600 i 700 djevojaka, od kojih je barem 20 bilo iz svijeta šoubiznisa. U vrijeme dok sam igrao za Real u hotelu sam imao batlera zaduženog za to da mi donosi hranu nakon seksa.

Cristiana Ronalda stižu grijesi iz prošlosti. Ozbiljne optužbe za navodno silovanje u Las Vegasu mogle bi mu srušiti svijet, a pokaže li policijska istraga da su tvrdnje Kathryn Mayorgu o događaju otprije devet godina istinite, mogle bi ga i uništiti. 

Slučaj iz Las Vegasa, bez obzira na to pokaže li se je li slavni nogometaš spolni odnos s manekenkom imao sa ili bez njezine privole, potvrdio je koliko je Ronaldo bio neoprezan dok je istovremeno pokušavao graditi status gotovo bezgrešnog globalnog brenda. Jer dok se, za usporedbu, žene u životu Lea Messija mogu nabrojati na prste jedne ruke, za Ronalda bi to bio loš tjedan. Nije Mayorgu prva djevojka koja je javno obznanila kako je s Ronaldom imala seks za jednu noć, naravno uz ogradu da je jednog od najboljih u povijesti nogometa prokazala kao brutalnog silovatelja.

Jedna za drugom u Ronaldovu su se krevetu redale više ili manje poznate ljepotice, uključujući starletu Raffaellu Fico, koja je kasnije rodila kćer Mariju Balotelliju, a pohvalila se da je u krevetu superzvijezde izgubila nevinost, Miss Bum-bum Andressa Urach noć s Ronaldom iskoristila je za pisanje autobiografije, a nije mu bila dovoljna ni Irina Shayk, jedna od najljepših žena svijeta, već ju je, kako je sama rekla, prevario s “nekoliko desetaka žena”. I dok su svjetski tabloidi uživali u Ronaldovim ljubavnim trofejima, mama Dolores nikako ne može prihvati činjenicu da je njezin sin plejboj.

– Kada bih vjerovala onome što ljudi govore, ispalo bi da je bio u vezi sa stotinu djevojaka. Znam da to nije istina, mene je upoznao s dvije – kazala je mama.

I vjerojatno je u pravu jer djevojaka u Ronaldovu životu nije bilo stotinu, nego više. Ali ni blizu broju Antonija Cassana.

– Bio sam zaručen četiri puta, a u krevet sam odveo između 600 i 700 djevojaka, od kojih je barem 20 bilo iz svijeta šoubiznisa. U vrijeme dok sam igrao za Real u hotelu sam imao batlera zaduženog za to da mi donosi hranu nakon seksa. Hrana i seks, to je za mene savršena večer – pohvalio se Cassano(va). Na kraju je poručio da su ga žene koštale velike karijere.

Ni Ronaldinho ih nije imao manje. Fotografija iz bazena u kojem pozira s pet djevojaka u bikiniju govori sve. Nekoć najbolji igrač svijeta svojedobno je rekao kako se uoči svake utakmice, a odigrao ih je više od 700, opuštao uz seks.

– Sve je u redu dok ne pretjerujete i ne iscrpite se previše za vrijeme seksa. Nikada nisam osjetio negativne posljedice seksa prije utakmice. Seks bi mi čak podignuo raspoloženje uoči utakmica – rekao je najbolji na svijetu 2004. i 2005.

Iako je to poslije opovrgnuo, nikoga nije začudila tvrdnja brazilskih medija da će se istovremeno oženiti s dvije djevojke. Iako mu te dvije neće biti supruge (a bigamija je u Brazilu kažnjiva), stalne su mu pratiteljice i žive s njime pod istim krovom. Na Ronaldinhovu tragu je i njegov sunarodnjak Ronaldo koji se tri puta ženio i ima četvero djece. Njegove seksualne eskapade postale su legendarne. Svojedobno je zatečen u seksu s dvjema djevojkama u svlačionici na Camp Nou, što je tadašnji predsjednik katalonskog velikana Josep Lluis Núñez opravdao:

– Kako ne razumijete da je on 20-godišnjak koji se samo želi zabaviti?

U Riju je svojedobno iz noćnog kluba izašao s čak tri prostitutke. Barem je tako mislio. Jer kada su došli u hotel, shvatio je da su transvestiti i svakome je platio po 1000 reala (oko 592 dolara) da odu. 

Tabloidi na Otoku “žive” od ljubavnih eskapada nogometaša. Manchester United žuti tisak već godinama razvlači posprdno ga nazivajući Sex United. Jer, skandalima nema kraja. Svojedobno su Dwight Yorke i Mark Bosnich snimali orgije u koje su bile uključene četiri djevojke. Yorke se volio pohvaliti ljubavnim umijećem pa je tako u autobiografiji otkrio da je znao u danu promijeniti četiri djevojke. No, i to je bila “kamilica” naspram legende kluba Ryana Giggsa koji je osam godina imao tajnu vezu sa šogoricom Natashom koja je s nogometašem i zatrudnjela pa abortirala mjesec-dva prije nego što se udala za njegova brata. Ni ta afera ne bi ugledala svjetlo dana da inače oženjeni Giggs nije imao još ljubavnica pa je ljuta i ljubomorna šogorica odlučila javno obznaniti aferu. Kako bi spasio brak, supruzi je obećao da će potražiti stručnu pomoć i liječiti se od ovisnosti o seksu. Nije mu uspjelo.

Wayne Rooney, najbolji strijelac u povijesti Uniteda, na Old Trafford je stigao opterećen aferom obilazaka salona za masažu, što je bila krinka za bordele. Tadašnja zaručnica Coleen mu je oprostila, pravdao se da je bio “mlad i nezreo”, no pogrešku je ponovio 2009. Trudnu suprugu varao je s prostitutkama!

Kada je svojedobno u Liverpoolu Rafa Benitez očinski pitao Jermainea Pennanta što ga to koči da ostvari sav potencijal i postane vrhunski nogometaš, ovaj je ispalio: “Žene!”. U nedavno objavljenoj autobiografiji Pennant je otkrio da je s još nekoliko zvijezda Premiershipa igrao “prilagođeni Monopoly”. Umjesto hotela i kućica, “igrali” su za djevojke. 

– Ako sam imao seks s nekom djevojkom, a nakon toga drugi sudionik igre završi s njom u krevetu, morao mi je plaćati “rentu” – otkrio je Pennant dodavši kako je Ashley Cole, još jedan “otrov” za žene, s njime sudjelovao u orgijama.

Nedavno je “junak dana” postao Sergio Berahino kojemu su u samo šest tjedana tri djevojke rodile djecu, ali brojkama zaostaje za Diegom Maradonom koji vjerojatno ni sam ne zna s koliko je žena spavao. Ima petero djece, a posljednje je dobio s 52. Pa ipak, nitko se ne može mjeriti s legendarnim driblerom Garrinchom za kojeg i danas mnogi tvrde da je bio talentiraniji i od Pelea. Koliko je poznato, bio je otac najmanje 14 djece!

>> Pogledajte trening hrvatske reprezentacije

Komentara 8

BL
bljak007
18:06 11.10.2018.

Nisu ti one uništile karijeru, karijeru si si sam uništio, a one samo iskoristile tvoju glupost.

DU
Deleted user
18:34 11.10.2018.

Ko se zena laća od zena i pogine .

Avatar Forte
Forte
18:19 11.10.2018.

Tip je ruzan kao mrak al za novac zene rade sve......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije