Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s krunicom oko vrata

Procurila snimka: Pogledajte što je Ronaldo radio nakon navodnog silovanja

Ronaldo
Foto: Instagram
1/2
10.10.2018.
u 18:34

Nogometaš i djevojka snimljeni su te večeri kako plešu u disku, no Portugalac energično demantira silovanje i tvrdi da mu se sve događa samo što je slavan.

Amerikanka Kathryn Mayorga optužila je nedavno Cristiana Ronalda za navodno silovanje koje se, kako tvrdi, dogodilo u Las Vegasu 2009. godine.

Nogometaš i djevojka snimljeni su te večeri kako plešu u disku, no Portugalac energično demantira silovanje i tvrdi da mu se sve događa samo što je slavan.

Sada se pojavila snimka Ronalda nakon sporne večeri. Na njoj se vidi da se napadač Juventusa opušta na bazenu u Nevadi i pije piće. S krunicom oko vrata.

>> Pogledajte suradnju Ronalda i Mandžukića

 

Ključne riječi

Komentara 9

NI
nik83
19:08 10.10.2018.

Najbitnije je bilo istaknuti "s krunicom oko vrata".

DU
Deleted user
19:46 10.10.2018.

Poslije Ronalda svakoj curi ide čajni kolutić na kriške !

DU
Deleted user
19:01 10.10.2018.

Lijep, zdrav, mlad, bogat, superslavan, superuspješan, ima zdravu djecu, idol je miliunima mladih širom svijeta, i bez sumnje je najslavniji mladi čovjek na svijetu. Doista, ama baš sve što bi čovjek i u najluđim snovima mogao poželjeti - njemu jee Bog dao. I, naravno... uvijek se nađe netko tko se želi okoristiti uspjehom i bogatstvom drugoga. Zar je njemu potrebno silovati???? Dajte, molim vas... Sretno Ronaldo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije