Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiglo priznanje

Ronaldov odvjetnik potvrdio: Istina je, platio joj je 375 tisuća dolara da šuti

Cristiano Ronaldo
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL
11.10.2018.
u 13:04

Optužila je Ronalda da joj je platio 375 tisuća dolara za šutnju u izvansudskoj nagodbi

Amerikanka Kathryn Mayorga javno je optužila Cristiana Ronalda za silovanje koje se dogodilo 12. lipnja 2009. godine u hotelu Palms u Las Vegasu.

Optužila je Ronalda da joj je platio 375 tisuća dolara za šutnju u izvansudskoj nagodbi.

– Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje. To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegova ugleda, stečenog teškim radom, sportskim sposobnostima i primjerenim ponašanjem. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama.– rekao je Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen.

Budući da se silovanje u SAD-u tretira kao ozbiljan zločin, policija je cijeli slučaj shvatila vrlo ozbiljno. U javnost su procurili i dokumenti koji potvrđuju Ronaldovu krivnju. 

– Dokumenti koji navodno sadrže Ronaldove izjave o ovom slučaju su lažirani. Ukrali su ih hakeri, a zatim proslijedili medijima. Značajni dijelovi su promijenjeni ili potpuno izmišljeni – zaključio je Christiansen.

>> Pogledajte video: Ronaldo i Mandžukić ubojit su Juventusov tandem

Ključne riječi

Komentara 10

AG
Agricola
13:34 11.10.2018.

375 tisuća dolara, e to je već elitna prostitucija. A ne kao kod nas, kaže 500 eura elitna prostitucija, a kad malo to bolje promotriš, ono običan jeftini kurvarluk

Avatar nekakav
nekakav
14:06 11.10.2018.

ona je primila novac za šutnju i ujedno odustala od tužbe. ako netko misli da vrhunski nogometaši imaju loše odvjetnike nek pogleda slučaj našeg luke modrića... :) jedino što joj se sad može dogoditi da ju ronaldo tuži, uzme joj novac, a ona neće ništa postići. ugovori u americi su svetinja, što god iza njih stajalo. dal je bilo silovanja ili nije ,to je ionak priča za sebe, što je jedna djevojčura poput nje uopće i tražila u njegovom društvu i tako dalje. nije se ona njemu približila jer mu je bilo zlo, pao na pločnik, udario glavom, pa trebala prva pomoć... sve je ovo orkestirani napad na neke uspješne ljude.

Avatar southman
southman
13:14 11.10.2018.

Neka vrati lovu prije nego ponovno podigne tužbu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije