Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KOCKA SE S POVIJEŠĆU'

Slavni Australac otkrio datum kada će svi saznati je li Novak cijepljen pa mu poslao jaku poruku

(SP)AUSTRALIA-MELBOURNE-TENNIS-AUSTRALIAN OPEN-NOVAK DJOKOVIC
Bai Xuefeihujingchen
23.11.2021.
u 17:56

"Njegova ekipa je svjesna svega. Upisna lista Australian opena zatvara se šest tjedana prije turnira"

Bivši australski tenisač  Todd Woodbridge otkrio je da je 6. prosinca posljednji dan za prijavu   na Australian openu. To znači da je sv. Nikola dan kada će svi napokon saznati je li Novak Đoković cijepljen.

Najbolji tenisač svijeta još uvijek nije donio odluku hoće li braniti titulu u Melbourneu, a više je put naglasio da ne želi otkriti svoj status o cijepljenju.

Odavno je poznato da će na Australian openu moći igrati  samo tenisači koji su primili cjepivo protiv korone.

"Njegova ekipa je svjesna svega. Upisna lista Australian opena zatvara se šest tjedana prije turnira, tako da je to 6. prosinca. Ali realnost je da ako želi igrati ATP Cup i pripremati se u Australiji, morat će se cijepiti već ovoga tjedna, ako to do sada nije učinio",  rekao je Woodbridge i dodao kako se Novak kocka s ispisivanjem povijesti:

"Postoji debata o najvećem svih vremena, i on može biti u tome, ali možda neće biti najsretniji ishod koji traži ako ne dođe".

>> Beroš poručio:

Ključne riječi

Komentara 2

DO
dokrastavca
18:33 23.11.2021.

Mislim da ih Novak sve drzi na laganoj vatrici. Svi bi htjeli doznati, a vijest nikako da procuri

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:09 23.11.2021.

ako Novak Đoković ne nastupi na Australian Openu, vie će izgubiti sam turnir, nego on, a pobjednik će znati da "nije to to". Noleta zanima samo broj 21, a taj će broj imati prilike dohvatiti u idućoj sezoni još tri puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije