Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE OTKRIVA PREVIŠE

Novak Đoković ipak nije cijepljen? Ne znam hoću li igrati Australian Open...

Reuters
22.11.2021.
u 12:39

Najbolji tenisač svijeta još uvijek ne želi otkriti skorašnje planove i situaciju...

Prvi svjetski tenisač Novak Đoković završio je sezonu nakon što je na završnom Mastersu u finalu izgubio polufinale od Alexandera Zvereva. U sjajnom meču Đoković je drugi put ove godine izgubio od njemačkog tenisača na nekom od najjačih turnira.

Prije toga je, također u polufinalu, izgubio od Zvereva na Olimpijskim igrama u Tokiju. Godina za Đokovića je gotova, a još je uvijek neizvjesno hoće li nastupiti na prvom velikom turniru iduće godine, Grand Slamu u Melbourneu. Naime, na Australian Openu će moći nastupiti samo cijepljeni igrači, a za Đokovića je i dalje nepoznato je li se tome podvrgnuo ili nije. Inače je cijelo vrijeme bio djelomični protivnik cijepljenja.

– Ne znam još hoću li igrati u Melbourneu. Vidjet ćemo – rekao je kratko i tajnovito nakon poraza od Zvereva.

Uz to se osvrnuo na sam meč i poraz.

– Imam veliko poštovanje prema Zverevu, s kojim sam veliki prijatelj izvan terena. Cijenim ga i kao čovjeka i kao tenisača te znam da će, prije ili poslije, osvojiti Grand Slam turnir. On je fantastičan servis igrač, jedan od najboljih na svijetu. Imao sam šansu kod 2-4 u trećem setu, ali sam poslao jedan dugački forhend.

Komentara 8

GU
General_U
15:29 22.11.2021.

Kako ne zna tko zna ako on ne zna??

SP
Split71
13:08 22.11.2021.

koji kralj...

2H
2Hitler
21:58 22.11.2021.

Svoga tijela gospodar prvo ja a onda svi drugi ovi pametni su postali toliko pametni da vise neznaju sto bi sa znajnjem pa počinju terorizirati narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije