Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGE JE IZNENADILA

VIDEO Zanima li vas kakva je Jelena Đoković? Ovaj potez mnogo toga otkriva o njoj

Cerrado.JELENA RISTIC LA MUJER DE DJOKOVIC SU MEJOR APOYO EN EL TORENO DE MALLORCA
GJL
22.11.2021.
u 09:57

Jelena je bila u Torinu i uživo bodrila svog supruga Novaka, a nakon meča otišla je do svlačionica. Stajala je ispred s mnogim bliskim suradnicima slavnih tenisača, a onda je naišao Zverev...

Jelena Đoković, supruga prvog reketa svijeta, Novaka Đokovića, često je glavna tema u teniskim krugovima, ali i šire. Novakova i njena ljubav je posebna, otvorena, zanimljiva, kao i njihove odluke o odgoju djece, selidbama, putovanjima. Sve to često intrigira javnost, a Jelenu su neki zbog njenih stavova i promišljanja znali i propitkivati i osuđivati. 

Međutim, ona je svojim posljednjim potezom mnogo toga pokazala. 

Naime, postupila je prijateljski i sportski unatoč porazu njena supruga u polufinalu od naturaliziranog Nijemca Alexandera Zvereva. Jelena je bila u Torinu i uživo bodrila svog supruga Novaka, a nakon meča otišla je do svlačionica. Stajala je ispred s mnogim bliskim suradnicima slavnih tenisača, a onda je naišao Zverev.

Podsjetimo, Novak Đoković izgubio je u polufinalu Torina u uzbudljivom duelu od Zvereva. Nakon meča prijateljski je poželio Saschi puno uspjeha i čuo lijepe riječi na svoj račun, a poslije meča to je učinila i Noletova supruga Jelena. Zajedno sa Novakovim trenerom Marijanom Vajdom, došla je do Zvereva, pozdravila ga i poželjela mu sreću. Taj je potez privukao veliku pažnju – postupila je prijateljski i sportski, što je bilo za svaku pohvalu. 

Dodajmo i kako Novaka sada čekaju obaveze u Davis Cupu, nakon toga će krenuti s pripremama za sljedeću sezonu, a najviše se priča o Australian Openu koji traži obavezno cijepljenje, a još uvijek nitko službeno ne zna je li Novak cijepljen ili nije.

 

Komentara 9

DU
Deleted user
12:04 22.11.2021.

Postupila je kao normalna, smirena, draga i simpatična osoba, što bi sad trebala mrziti cijeli svijet zbog toga što je muž izgubio meč?

IK
ikbmibm
21:03 23.11.2021.

Nitko još ne zna,dali je obitelj Đoković cijepljena,a gospođa se baca iznenađenom Zverevu oko vrata.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:13 22.11.2021.

Je, godinama se već pitam 🤔 Sad ste sve objasnili i dokazali. Osjećam da je ovaj članak vrh thenovinarstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije