Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Skokovi s motkom i u dalj na gradskom trgu

Dino Pervan
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
09.06.2018.
u 00:30

U skoku u dalj slavio je gost iz Srbije Strahinja Jovančević preskočivši 7,77 metara, drugi je bio Dino Pervan koji je preskočio 7,65 metara, a treći Filip Pravdica sa skokom od 7,49 metara.

Zanimljivo natjecanje u organizaciji AK Sveti Vid održano je u Vrbovcu na gradskom trgu i montažnom skakalištu. Mlađe juniorke skakale su s motkom, a seniori u dalj.

Kod mlađih juniorki pobijedila je gošća iz Slovenije Nina Pavlek skokom od 3,61 m, druga je bila Nikolina Užnik s preskočenih 3,30 m, a treća Maja Petričić koja je preskočila 3,20 m.

U skoku u dalj slavio je gost iz Srbije Strahinja Jovančević preskočivši 7,77 metara, drugi je bio Dino Pervan (na slici) koji je preskočio 7,65 metara, a treći Filip Pravdica sa skokom od 7,49 metara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije