Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledali ga jučer

Ovo će razveseliti Kovačića: Evo koji se velikani raspituju za njega!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
20.03.2015.
u 08:54

Inter bi Kovu pustio za iznos između 20 i 25 milijuna eura, a i naš reprezentativac ne bi imao ništa protiv odlaska

Mateo Kovačić jučer je odigrao 55 minuta za Inter protiv Wolfsburga, a onda je zbog manje ozljede morao izaći iz igre. No, talijanski mediji pišu kako je Mateo odigrao dobru utakmicu te nekoliko puta ozbiljno zaprijetio.

A na tribinama su jučer i bili neki poznati skauti, a prema pisanju talijanskih i engleskih medija gledali su upravo njega. Tamo su se našli skauti Manchester Uniteda i Arsenala koji ga prate već dulje vrijeme. Talijani tvrde da je Arsenal u prednosti pred Unitedom jer je već ostvario kontakt s Interom, ali posao bi im mogli pokvariti i drugi velikani koji su se uključili u lov na Hrvata.

Za hrvatskog veznjaka zainteresirani su još Everton, Chelsea, ali i Barca te Real. Inter bi Kovu pustio za iznos između 20 i 25 milijuna eura, a i naš reprezentativac ne bi imao ništa protiv odlaska. Još uvijek se nije potpuno uklopio u Mancinijev sustav i sve češće sjedi na klupi, što ga čini nezadovoljnim.

>>Mandžukić će moći igrati s Norveškom, Kovačić zanimljiv Barceloni

>>Evo zašto su Mancinijeve kritike Kovačića potpuno neopravdane!

Komentara 3

FE
Fenomen27
09:32 20.03.2015.

otkuda večernjem listu da bi ga Inter pustio za 20-25 mil.? pa brazilci ovakvog talenta, ovih godina i s postojećim ugovorom do 2019. ne idu u europu za manje od 30-35. ne vjerujem da će ga Inter pustiti za manje od toga, nedavno je potpisa produljenje ugovora do lipnja 2019.

SV
sven222
10:35 20.03.2015.

ma bravo Delač...upravo sinoć su mi se javili menažderi MU i Arsenala i rekli da su bili na tekmi (zakamuflirani) i da ti prenesem da su jako zainteresirani i da će biti velika borba za njega...nadaju se da ćeš ti prvi objaviti vijest kad ga kupe jer ne žele da non-stop prenosiš vijesti iz tamo nekih novina koje mi običan puk nemožemo da pročitamo jer neznamo gdje izlaze !!!!!!!!

SS
sokac sa drave
13:19 20.03.2015.

Kova mora pod hitno otici od ovoga trenera.Njega su okupirali 7-8 juznoamerikanaca i on tanca kako oni sviraju.Pa onaj Hernanez ne bih mogao igrati kod nas u drugoj ligi.Umijesto da postavi vecinu Europljana u prvu postavu gdje bih Njemci imali vise problema.Opce je poznato da Njemci cak i Brazilcima daju 6-7 komada.Trener je totalni neznalica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije