Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na utakmici

VIDEO Zvijezda NFL-a kolabirala je tijekom utakmice. Hospitaliziran je u kritičnom stanju

NFL: Buffalo Bills at Cincinnati Bengals
Kareem Elgazzar/REUTERS
03.01.2023.
u 09:07

Damar Hamlin teško se ozlijedio na utakmici američkog nogometa i hitno je prebačen u bolnicu, gdje se bori za život

Igrač američkog nogometa 24-godišnji Damar Hamlin kolabirao je na utakmici NFL lige i trenutačno se nalazi u kritičnom stanju. Hamlin je sa svojim Buffalo Billsima gostovao kod Cincinnati Bengalsa. Hamlin se snažno sudario s protivničkim igračem Teejem Higginsom kojeg je pokušavao zaustaviti u prodoru. Dobio je jak udarac u predjelu prsa i glave nakon čega je ostao ležati, brzo je ustao, ali nakon samo par koraka je kolabirao i ostao nepomično ležati.

 

 

Kasnije se doznalo da je pretrpio srčani zastoj od posljedice udarca, a samo brza intervencija dežurnih bolničara na terenu mu je vratila puls i u konačnici spasila život. Prebačen je u bolnicu u Cincinnatiju gdje je trenutačno pod sedativima, ali je i dalje u kritičnom stanju te se bori za život. 

Jan 2, 2023; Cincinnati, Ohio, USA; Buffalo Bills safety Damar Hamlin (3) makes the tackle on Cincinnati Bengals wide receiver Tee Higgins (85) during the first quarterat Paycor Stadium. The play led to Hamlin collapsing on the field, and being taken to the hospital in critical condition. Mandatory Credit: Joseph Maiorana-USA TODAY Sports Photo: Joseph Maiorana/REUTERS
Foto: Joseph Maiorana/REUTERS

Utakmica nije nastavljena i vodstvo NFL-a odlučilo ju je odgoditi. Dio Hamlinovih suigrača ostao je u Cincinnatiju dok se ostatak ekipe vratio kućama.  U povodu nesretnog događaja igračev menadžer Jordon Rooney na Twitteru je objavio ohrabrujuće vijesti.

– Vitalni znaci vratili su mu se u normalu. Uspavali su ga kako bi mu stavili cijev za disanje u grlo. Rade pretrage i javit ćemo novosti čim ih budemo imali – napisao je Rooney. 

Video sudara možete pogledati OVDJE

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije