Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U ZENICI

Skandal u BiH reprezentaciji: Legenda zmajeva upala na pressicu i psovala majku novinarima

Sarajevo: Konferencija za medije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine
Armin Durgut/PIXSELL
21.06.2023.
u 17:00

Nogometaši susjedne Bosne i Hercegovine doživjeli su debakl protiv Luksemburga te izgubili 0:2 u Bilinom polju

Nakon katastrofe u Zenici i poraza od Luksemburga u četvrtom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, na press konferenciji izbornika Faruka Hadžibegića osjećala se velika napetost i nervoza.  Konferencija za novinare na Bilinom polju trajala je više od sat vremena.

Bilo je mnogo pitanja za izbornika nakon katastrofalnog prvog dijela kvalifikacija u kojem je BiH u četiri kola osvojila tri boda, izgubivši tri uzastopna duela bez postignutog gola. Postavljalo se i pitanje ostavke selektora Hadžibegića, no jedan detalj mnoge je iznenadio, a dogodio se baš na konferenciji za medije.

Ikona BiH nogometa i direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović nenadano je upao na press konferenciju poslije debakla s Luksemburgom. Kad je legenda zmajeva ušla u prostoriju, Hadžibegić je još davao izjave, a onda je Misimović novinarima opsovao majku i bijesno zalupio vratima.

VEZANI ČLANCI:

Mediji u BiH pišu kako je u tom trenutku neugodno bilo glasnogovorniku FSBiH Dinki Čeki i izborniku Hadžibegiću, koji je pokušao smiriti situaciju. Međutim, novinari su burno reagirali te su odmah tražili ispriku od bivšeg igrača Nurnberga i Wolfsburga. 

 

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
18:39 21.06.2023.

Pa na osnovi cega bosanska repka ocekuje bitnu ulogu u evropskim I svjetskim natjecanjima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije