Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu znali da se snima

Skandal dobio nastavak: Voditelji koji su vrijeđali Đokovića prošli bez otkaza, no uručen je nekom drugom

Voditelji
Foto: Printscreen
1/3
14.01.2022.
u 09:49

Glasnogovornik Channel7 televizije rekao je da postoji mogućnost da se autor snimke kazni u skladu sa australskim zakonima.

Snimka voditelja na australskoj televiziji Channel7 koji u programu razgovaraju o Novaku Đokoviću ne znajući da su zapravo u eteru postala je hit na internetu prije nekoliko dana, a cijeli slučaj dobio je i epilog.

- Novak Đoković je lažljivi, podmukli, sero***. Kako god pogledaš, nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kad si pozitivan, to je lagao, a sigurno je i test bio lažan. I poslije toga je otišao u Španjolsku, a iz svega će se uspjeti izvući - razgovarali su voditelj i voditeljica ne znajući da ih kamera snima.

Nakon svega Channel7 podijelio je otkaze, no ne voditeljima već onima koji su odgovorni za to što je snimka dospjela u javnost.

Glasnogovornik spomenute televizije rekao je da postoji mogućnost da se autor snimke kazni u skladu sa australskim zakonima. Jasno je da je dobio otkaz, a sada preostaje da se vidi hoće li se slučaj nastaviti pred sudom.

Australci navode da je zaposlenik bio dio grupe "Ai-Media" i da je na svom radnom mjestu napravio snimku voditelja koji su vrijeđali Đokovića.

>>> Kronologija Đokovićevih "australskih problema"

Komentara 28

DM
drazen.muhvic
10:13 14.01.2022.

Voditelji nisu vrijeđali, nego između sebe iznosili istinu. Netko ih je neovlašteno snimao i snimku pustio u javnost, a to je kažnjivo...

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
10:15 14.01.2022.

Rekli su istinu...

DU
Deleted user
10:15 14.01.2022.

a koji bi tocno bio razlog za otkaz voduteljima? prilog su odradili kako treba, kasnije su privatno razgovarali isto kao svi normalni ljudi. da su dobili otkaz pokrenuli mi milijunske tuzbe, koji to zakon regulira slobodan govor, k tome jos i privatan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije