Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro kup

Sjajni nastupi: Ude, Benović i Korent u finalu

Osijek:  Prvi dan kvalifikacija na Dobro World cup Osijek 2021.
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
12.06.2021.
u 08:12

– Zanimljivo je da na svjetskim kupovima imam više osvojenih medalja na preskoku – dodao je Ude koji je u kvalifikacijama imao četvrtu ocjenu.

Prvog dana kvalifikacija na Svjetskom gimnastičkom Dobro kupu Hrvatska se može pohvaliti trima finalima. Nekako u isto vrijeme finala su izborili Filip Ude na konju s hvataljkama te Aurel Benović u vježbi na tlu.

– Zbog bolova u ramenu nisam redovno trenirao u posljednje vrijeme pa sam odlučio u kvalifikacijama izvesti jednostavnu, ali “čistu” vježbu – rekao je Ude, koji je u Osijeku tek jednom osvojio zlato u vježbi na konju s hvataljkama – 2014. godine.

– Zanimljivo je da na svjetskim kupovima imam više osvojenih medalja na preskoku – dodao je Ude koji je u kvalifikacijama imao četvrtu ocjenu.

Aurel Benović je bio drugi u kvalifikacijama.

10.06.2021., Osijek - Prvi dan kvalifikacija na Dobro World cup Osijek 2021. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

– Imao sam par malih pogreškica, ali sve u svemu jako sam zadovoljan izvedbom. U finalu želim odraditi što kvalitetniju vježbu i ponoviti Varnu. Ponovno osvojiti prvo mjesto i ponovno pobijediti Dolgopyata – zaključio je Benović.

Tijana Korent ušla je kao druga u finale preskoka. Od naših još su nastupali, ali nisu izborili finale, Jakov Vlahek (24. na konju s hvataljkama), Filip Boroša (28. na tlu), Christina Zwicker (13. na dvovisinskim ručama) i Sara Šulekić (17 na dvovisinskim ručama).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije