Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh u Budimpešti

Sjajni Medvjedi ušli u finale juniorskog EBEL-a

Medveščak
KHL Medveščak
15.03.2016.
u 10:52

Odličnom igrom bez isključenja Dvadesetka je na ledu MAC-a osigurala finale EBYSL-a.

Medveščakova Dvadesetka je u finalu juniorskog dijela natjecanja EBEL lige u kojoj je Medveščak sudjelovao prije ulaska u KHL, tzv. EBYSL-a. Treća, odlučujuća utakmica odigrana je u MACovoj areni u Budimpešti, a u velikom dvoboju Medvjeda na obje strane leda, zagrebački su odigrali odličnu utakmicu, smanjili broj pogrešaka, nisu zaradili niti jedno isključenje, i uz izuzetno raspoloženog Ivana Ružića na vratima pogoci Luke Novaka i Luke Jarčova osigurali su pobjedu, a pogodak kapetana Ivana Jankovića u praznu mrežu potvrdio je prolaz u finale i maknuo svaku sumnju u pobjednika utakmice.

"Opet ću reći, kao i na početku doigravanja, zar je netko sumnjao u nas? Zaslužili smo ovo, odigrali smo jako tešku seriju i sad tek očekujemo da će navijači doći napuniti Dom sportova. Cijelu utakmicu smo odlično odigrali, sve tri trećine," izjavio je odmah nakon pobjede kapetan Janković.

S njime se složio i glavni trener Danijel Kolombo:

"Bila je ovo jedna kvalitetna utakmica. Ovo je najčišća pobjeda koju smo ostvarili u jako dugo vremena i nitko nam ne može dati jednu za zamjerku na nju."

U uspjehu juniora, što je ujedno i uspjeh projekta EBYSL koji je Medveščak inicirao među zagrebačkim klubovima, uživa i predsjednik kluba. Naime, Gojanović je odmah po završetku utakmice putem svog glasnogovornika na Twitteru čestitao igračima, treneru i timu te iskazao svoje zadovoljstvo kako plasmanom u finale tako i uspjehom projekta EBYSL.

"Ponosan sam na dečke i trenera. Veliki uspjeh juniora i trenera Kolomba. Čestitke svima koji rade na projektu "Medveščak u EBYSL". Trajalo je. Mnogi su sumnjali. Sretan sam da zahvaljujući Medveščaku uspijeva projekt koji okuplja sva tri zagrebačka kluba", izjavio je oduševljeni predsjednik zagrebačkih Medvjeda.

EBYSL, 3. utakmica polufinala, Tüskecsarnok, Budimpešta

HK MAC BUDAPEST – KHL MEDVEŠČAK ZAGREB 3:1 (0:1;1:1;0:1)

STRIJELCI:

17:50 0-1 Novak (Janković, T. Stančić)

27:24 1-1 Sillo (Körösi, Schaml)

32:55 1-2 Jarčov (Janković, Miličić) PP1

59:24 1-3 Janković EN

UDARCI NA VRATA: 44 - 31

ISKLJUČENJA: 4 min - 10 min

>>Doigravanje u Brlogu, Medvjedi dočekuju Olimpiju

Komentara 2

ZA
zamboni01
11:11 15.03.2016.

Bravo dečki, vidimo se u DS u nedjelju. . .

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:15 16.03.2016.

Dugo vam je trebalo da objavite nešto o U20 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije