Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO ČEKO

Sjajni dani za hrvatski sport: Još jedan naš atletičar ide u borbu za medalju i to na posebnom stadionu!

storyeditor/2022-08-15/PXL_150920_30155075.jpg
16.08.2022.
u 08:40

Zanimljivo je da je na ovom istom stadionu prije dvadeset godina srebrnu medalju u dalju osvojio Siniša Ergotić

Hrvatski atletičar Marko Čeko ostvario je sjajan rezultat na Europskom prvenstvu u Münchenu. Izborio je finale dalja sa skokom 7,74 metra. Bio je peti u svojoj kvalifikacijskoj skupini.

Zanimljivo je da je na ovom istom stadionu prije dvadeset godina srebrnu medalju u dalju osvojio Siniša Ergotić, sa skokom od točno osam metara. Bila bi sjajna priča kada bi takvo nešto ponovio i mladi Kninjanin.

Drugi naš predstavnik u kvalifikacijama dalja, Filip Pravdica, nije se uspio plasirati u finale. Njegov najbolji skok u kvalifikacijama bio je 6,95 metara. U jutarnjim kvalifikacijama Filip Mihaljević hicem 20.30 metara izborio je finale kugle.

>> VIDEO: Hrvatska senzacija plače pred novinarima nakon povijesne utrke, pogledajte što nam je kazala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije