Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI SU IZA NJEGA

Sjajne vijesti! Hrvatski kapetan se vratio nakon operacije srca

Sandro Sukno
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
23.10.2018.
u 14:44

- Suknovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešća

Sandro Sukno nakon problema sa srcem vratio se vaterpolu i počeo trenirati. Hrvatski kapetan vježba sa svojim Jugom, no još nije poznato kada ćemo ga gledati na utakmicama.

Sukno je do prošle sezone igrao u Pro Reccu, kada je zbog zdravstvenih problema morao prekinuti karijeru. Talijanski je klub tada raskinuo ugovor s njim, no potpisao je za Jug. Ovaj sjajni vaterpolist tako se pomalo vraća, a na prsima mu vide ožiljci od operacije srca.

- On je sada u početnoj fazi treninga. Trenira jednom dnevno, lakšim intenzitetom. Idemo korak po korak i ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo neki brzi povratak. Iz tjedna u tjedan ćemo kontrolirati situaciju i s obzirom na to pojačavati treninge. Njegovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak za Dubrovački dnevnik.

- Vjerojatno bi svakog trenera na svijetu veselilo da u svojoj momčadi ima Sandra Sukna. Svima je izuzetno drago, kako meni, tako i ostalim igračima, svima u Jugu, ali i građanima. Reakcije su izrazito pozitivne, a tako smo i očekivali. Nemamo nikakav vremenski okvir kad bi Sukno trebao zaigrati neku utakmicu za Jug. Radimo na njegovom povratku, ali nemamo nikakav određen datum kad bi on trebao zaigrati.
 

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan1a
15:01 23.10.2018.

Sve najbolje majstore

Avatar rubinet
rubinet
18:09 23.10.2018.

To mu nije baš pametno.

ZA
zagrebstari
15:17 23.10.2018.

Kapetane, vodi nas do novih medalja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije