Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži klub

Senzacija na pomolu? Sve glasnije se priča da bi bivši 'Dinamov Messi' mogao u Hajduk

Alen Halilović
Foto: Instagram/aAlen Halilović
1/5
29.10.2020.
u 00:05

Halilović je debitirao u HNL-u u derbiju sa 16, tjedan dana kasnije postigao svoj prvi seniorski pogodak, prije 17. rođendana postao najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije, a s već s 18 otišao put Barcelone potpisati petogodišnji ugovor

Tijekom proslave 70. rođendana njihove navijačke skupine Torcide, iz Hajduka je odjeknula potencijalna transfer bomba. Ništa još nije dogovoreno, nitko to ni ne govori, ali činjenica je da su počeli pregovori splitskog kluba i Alena Halilovića, nekadašnjeg hrvatskog “wunderkinda” koji je u 24. godini života bez kluba.

Bilo bi to ponavljanje onog “slučaja Niko Kranjčar”, nogometaša kojeg je “stvorio” zagrebački Dinamo, ali nogometaša koji potpisuje za njegova ljutog rivala.

I menadžeri i ljudi iz kluba su potvrdili da postoje dogovori za nogometaša kojem je 5. listopada završio ugovor s Milanom. Alen već ima poveznicu sa Splitom budući tamo trenira pod palicom kondicijskog trenera Marija Tomljanovića.

Problem je jedino što se prvo u klubu mora riješiti situacija na vrhu hijerarhije. Prije nego što se izabere novi predsjednik Hajduka nikakvog ozbiljnog napretka u ovom dogovoru neće biti.

Halilović je, mali podsjetnik, bio jedan od najcjenjenijih hrvatskih mladih nogometaša. Debitirao je u HNL-u u derbiju sa 16, tjedan dana kasnije postigao svoj prvi seniorski pogodak, prije 17. rođendana postao najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije, a s već s 18 otišao put Barcelone potpisati petogodišnji ugovor.

Nakon toga bio je igrač HSV-a i Milana, ali većinom je lutao po posudbama (Gijón, Las Palmas, Standard i Heerenveen) i nije se uspio pronaći. Možda je Hajduk mjesto za revitaliziranje dosadašnje razočaravajuće karijere. 

Ključne riječi

Komentara 22

DM
drazen.muhvic
06:49 29.10.2020.

Kako vas nije sram dovoditi u ikakvu vezu Niku i "hrvatskog Messija"? Kranjčar je bio igrač nogometaš šmeker, a ovaj je prešetavač sa frizuricom...

PE
peronja
07:31 29.10.2020.

prvo, Niko je već bio formiran igrač, a Alen se još nije ustalio u nijednom od nekoliko klubova u kojima je bio. drugo, do nedavno se sitnim slovima i podsmješljivo pisalo o njegovoj nemogućnosti da se ustali u ekipi, a sad kad 'dolazi' u Hajduk čitava stranica o njemu kao da dolazi u nekog velikana, a ne u mali provincijski klub (nažalost to je sadašnji Hajduk).

GI
gismund
08:52 29.10.2020.

ono što je izrazito kod njega u igri je da je sebičan igrač, to se odmah uoči..a onda i da je jako daleko od neke svjetske klase...uostalom da je neka kvaliteta ne bi ga dinamo nedavno odbio ....a njega uspoređivati s messijem je teška sprdačina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije