Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLASIO BANKROT

Krah velike zvijezde: Zarađivao hrpu novca, a sada ga možete angažirati za samo 300 kuna!

Boris Becker
Foto: Twitter
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.10.2020.
u 14:07

Prije tri godine Becker je na sudu Southwark Crown proglasio osobni bankrot zbog kojega se morao odreći svih svojih trofeja koje je osvojio tijekom karijere

Nekadašnji najbolji tenisač svijeta, 52-godišnji Nijemac Boris Becker koji se u posljednje vrijeme nalazi u financijskim problemima, počeo je nuditi virtualne teniske tečajeve kako bi se izvukao iz škripca. 

– Naučite od teniske legende kako iskoristiti svoj potencijal – objavio je Becker preko društvenih mreža uz desetak snimaka kojima nastoji pomoći kako teniskim početnicima tako i onima naprednijima.

Becker svoje savjete naplaćuje po 40 funti.

Prije tri godine Becker je na sudu Southwark Crown proglasio osobni bankrot zbog kojega se morao odreći svih svojih trofeja koje je osvojio tijekom karijere.

Becker je tri puta osvojio Wimbledon, dva puta Australian Open i jednom US Open, ukupno je osvojio 49 turnira u pojedinačnoj konkurenciji, a osvojio je i olimpijsko zlato u parovima u Barceloni 1992. godine.

Upravo ta medalja iz Barcelone nije pronađena kod Beckera, a on niječe i to da je sakrio sve svoje wimbledonske trofeje.

Becker je izjavio pred sudom u Londonu da se ne osjeća krivim za optužbe da nije vratio trofeje osvojene na grand slam turniru Wimbledon koje je trebao prodati kako bi podmirio svoje dugove, a također je optužen da nije ispunio obvezu otkrivanja informacija.

On je izjavio da se ne osjeća krivim ni po jednoj točki optužnice koju je iznijela služba za nesolventnost.
 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:05 28.10.2020.

Ah te žene (Becker, Tyson,...)...

DU
Deleted user
07:50 29.10.2020.

Ne znam što bi mogao naučiti od čovjeka koji se doveo u takvu bankrot situaciju. Vjerojatno to da svi koji igraju tenis trebaju pohađati školu i uzeti dodatno satove matematike i ekonomije?

MA
marli
16:26 28.10.2020.

"Židovi"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije