Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JERE IDE U PARIZ

Senzacija na drugom kraju svijeta: Mladi Splićanin izborio nastup na Olimpijskim igrama!

Screenshot: Facebook
14.04.2024.
u 14:10

Jere Hribar se tako  pridružio Nikoli Miljeniću, koji će u Parizu nastupiti u disciplini 100 metara slobodnim stilom

Mladi hrvatski plivač, 20-godišnji Jere Hribar noćas je u Kanadi isplivao A normu za Olimpijske igre na 50 metara slobodno, obznanio je HRT. Hribar je slavio na kvalifikacijskom natjecanju za OI, Otvorenom prvenstvu Kanade u Torontu, s vremenom 21.94 sekundi. Splićanin, koji je nastupao za Louisiana State University, slavio je ispred Luke Cvetka koji je imao vrijeme 22.72 sekundi.

Hribar je prije dvije godine na Europskom juniorskom prvenstvu osvojio srebrnu medalju u disciplini 50 metara slobodno s vremenom 22.55 sekundi.

Mladi Splićanin se tako  pridružio Nikoli Miljeniću, koji će u Parizu nastupiti na 100 slobodno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije