Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROFEJNI TRENER

Seno Čusto i dalje u teškom stanju, u Tokio stižu supruga i kći

Tokio: Gavni press centar MPC
Igor Kralj/PIXSELL
31.07.2021.
u 21:31

Trener Snježane Pejčić već duže vremena ima zdravstvenih problema, a 22. srpnja u autobusu u Tokiju mu je pozlilo nakon čega je prebačen u bolnicu.

Zdravstveno stanje trenera streljaštva Sene Čuste i dalje je nepromijenjeno, odnosno iznimno teško, obavijestio je Hrvatski olimpijski odbor (HOO) u priopćenju.

"Liječnička služba HOO-a vratila se iz posjeta treneru Seni Čusti koji je uslijed zdravstvenih problema više od tjedan dana smješten u tokijsku bolnicu. Nakon konzultacija s japanskim kolegama, liječnici našeg olimpijskog izaslanstva dr. Jemendžić i dr. Borić izvijestili su da je njegovo stanje i dalje nepromijenjeno, odnosno iznimno teško.

S tim u vezi, Hrvatski olimpijski odbor osigurao je supruzi i kćeri Sene Čuste povratne zrakoplovne karte za dolazak u Tokio, kao i olimpijske akreditacije, a osiguran im je i boravak u Tokiju bez nužne 14-dnevne karantene. Članice obitelji Čusto sutradan će posjetiti muža i oca u tokijskoj bolnici Showa University Toyosu te od tamošnjih liječnika dobiti izravan uvid u njegovo zdravstveno stanje. Nakon toga otputovat će za Hrvatsku.

Bude li potrebno, skrb o zdravstvenom statusu Sene Čuste nakon Igara preuzet će Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Japanu."

Podsjećamo, trener Snježane Pejčić već duže vremena ima zdravstvenih problema, a 22. srpnja u autobusu u Tokiju mu je pozlilo nakon čega je prebačen u bolnicu.

>>Matea Jelić osigurala Hrvatskoj prvu medalju u Tokiju!

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:19 01.08.2021.

Želim mu brzi oporavak i skori povratak u domovinu.

DU
Deleted user
23:13 31.07.2021.

Mislim nakon toliko vremena već ste mogli saznati kako je čovjek , što se dogodilo, a ne sve nepotpune i šture informacije.Ako je dobio moždani zbog ugruška uslijed čega se to dogodilo .da li je već imao neke zdravstvene probleme da li se nedavno cijepio prije odlaska u Tokio, da li i Japanci kriju što mu se dogodilo ili samo naši....ili jednostavno nemojte ništa pisati ako ne znate....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije