Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TRENER

Seno Čusto i dalje je u teškom stanju, u Tokiju ga posjetile supruga i kći

Tokio: Gavni press centar MPC
Igor Kralj/PIXSELL
06.08.2021.
u 12:55

"Stanje trenera Čuste i dalje je teško, a liječnici bolnice Showa University Toyosu skrbe o njemu na najbolji mogući način. Misija HOO-a, uz pomoć veleposlanstva Republike Hrvatske u Japanu, u stalnom je kontaktu s bolnicom u Tokiju."

Šef Misije hrvatskog olimpijskog izaslanstva u Tokiju Damir Šegota izdao je kratko priopćenje za javnost o stanju trenera streljaštva Sene Čuste. Njegovo stanje i dalje je teško.

"Dana 3. kolovoza 2021. godine u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u posjetu tokijskoj bolnici Showa University Toyosu u pratnji liječnika hrvatske olimpijske delegacije boravile su supruga i kći hospitaliziranog trenera streljaštva Sene Čuste.

Voditelj odjela intenzivne njege, na kojem se liječi naš trener, detaljno im je opisao njegovo zdravstveno stanje i mogućnosti daljnjeg liječenja.

Stanje trenera Čuste i dalje je teško, a liječnici bolnice Showa University Toyosu skrbe o njemu na najbolji mogući način.
Misija HOO-a, uz pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Japanu, u stalnom je kontaktu s bolnicom u Tokiju."

Podsjećamo, trener Snježane Pejčić već dulje vrijeme ima zdravstvenih problema, a 22. srpnja u autobusu u Tokiju mu je pozlilo nakon čega je prebačen u bolnicu.

>> Pogledajte: Spektakularni doček za srebrnog Srbića!

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
GorenjeHiSense
21:25 06.08.2021.

Nemam bas neke nade, da znaju i mogu japanci pomoc kako bi morali...sto prije ga vratite na domaci Balkan! U Zagrebu imamo najbolje doktore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije