Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvar naše kuće

Šego: Natrčao sam se kao nikad u karijeri

Hrvatska - Makedonija
Foto: Pixsell/Reuters
1/17
14.01.2019.
u 21:13

Hrvatski je vratar nastavio sa sjajnim predstavama i već je skupio 34 obrane.

U dobroj sam formi i nadam se da će me i dalje ići ovako dobro, izjavio je nakon pobjede nad Makedonijom Marin Šego. Hrvatski je vratar nastavio sa sjajnim predstavama i već je skupio 34 obrane. 

>>> Pogledajte izjavu Line Červara nakon utakmice protiv Makedonije

- Natrčao sam se nikad u karijeri. Od prve do zadnje minute smo bili koncentrirani. Nije bilo lako protiv Makedonije, igra jako brzo i atraktivno. Zaslužili smo pobjedu - kazao je Šego, koji je utakmicu zaključio sa zavidnih 13 obrana. 

- Hvala Bogu da me ide, da ostane ovako ne bih se ljutio. Ma da imam i osam obrana, samo da pobjeđujemo - rekao je prvi vratar Hrvatske. 

>>> Pogledajte izjavu Zlatka Horvatanakon utakmice protiv Makedonije

David Mandić je odigrao skoro cijelu utakmicu i postigao četiri gola.  

- Iskoristio sam dobro minutažu, čuvao sam nekad najboljega igrača svijeta Kirila Lazarova i naravno da su bile i pogreške. Momci su odigrali jednu od boljih utakmica, bili smo borbeni i zasluženo pobijedili. Šteta što je Cindrić malo ozlijedio zadnju ložu, ali išlo je i bez njega - kazao je krilo PPD Zagreba. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije