Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Šarić solidan, Philadelphia na korak do drugog kruga doigravanja

Philadelphia Miami
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.04.2018.
u 23:40

Philadelphia će seriju imati priliku privesti kraju na svom terenu u noći s utorka na srijedu.

Košarkaši Philadelphia 76ersa stigli su na korak do drugog kruga NBA doigravanja nakon što slavili i u drugoj utakmici u Miamiju protiv Heata. Večeras je bilo 106:102 čime su Sixersi poveli 3:1 u seriji.

Iako je Heat sredinom treće četvrtine imao 12 poena prednosti, Philadephia je to okrenula serijom 14:0 krajem treće te početkom posljednje četvrtine. Do kraja prednost više nisu ispuštali, Miami je tek u posljednjoj minuti stigao na minus jedan, ali više od toga nije išlo.

Sixerse je do pobjede predvodio Redick s 24 poena, te Simmons koji je stigao do triple-double učinka sa 17 poena, 13 skokova i deset asistencija. Šarić je za 29 minuta na parketu ubacio 11 poena, uz osam skokova te dvije asistencije.

Kod Heata Wade je ubacio 25 poena, Dragić je dodao 20.

Philadelphia će seriju imati priliku privesti kraju na svom terenu u noći s utorka na srijedu.

Komentara 1

JU
juma
00:06 22.04.2018.

I pored najbolje volje nisam izdrzao gledati do kraja. Kao nekome tko pamti pravu kosarku sa pravim all star igracima bilo mi je nepodnosljivo gledati utakmicu koja izgleda otprilike kao da u kokosinjac ubacite 5 smedjih i 5 bijelih kokosii i date im mali klip kukuruza koji bi koke trebale ubaciti u neku posudu. Otprilike takav kaos je vladao na terenu manje vise cijelu utakmicu, barem do kraja 3 cetvrtine do kad sam izdrzao. Philadelphia 27 izgubljenih lopti i sut za tricu 22%, svako suta na kos vec nakon jednog ili maksimalno dva dodavanja, trece dodavanje bi vec bilo svjetsko cudo ili bi zavrsilo bog zna gdje. Philadelphia je i pored toga pobijedila. Onda mozete zamisliti na sto je tek licio Miami. Boze sacuvaj nas ovakve kosarke. Onda jos procitam kako je Saric bio solidan? Nije bio solidan, nego potpuno izgubljen, kao sto bi bio izgubljen i svaki normalan covjek kojeg ubace da igra s ludjacima, koji igraju protiv svake logike, taktike i zdravog razuma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije