Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više ne mogu zajedno

Sandra pred razlazom s trenerom Ivančićem!

Sandra Perković Ivan Ivančić
Igor Kralj/Pixsell
27.12.2012.
u 09:20

Ima li mjesta za nju? Ivančić je pod svoje od nove sezone uzeo našu novu bacačku nadu Martina Markovića

Ivan Ivančić, jedan od najboljih atletskih trenera kad je riječ o bacačkim disciplinama, sve je dalje od suradnje sa Sandrom Perković s kojom je ove godine osvojio europsko zlato, Dijamantnu ligu i olimpijsko zlato u bacanju diska.

– Jednu večer ostao sam dugo sjediti s Ivančićem koji mi se povjerio da jednostavno dalje više ne može funkcionirati sa Sandrom. On ima svoje metode treninga kojih se Sandra ne želi više pridržavati – rekao je jedan atletski djelatnik koji je želio ostati anoniman.

I Ivančić je u posljednjim svojim javnim istupima najavio da je suradnja pri kraju. Odnosno, suradnja će se nastaviti, ali samo po njegovim pravilima ponašanja.

– Može se on ljutiti koliko hoće, ali ja ne namjeravam nakon treninga otići doma i čekati novi trening. Mlada sam, željna ostalih stvari izvan atletike – rekla je nedavno Sandra (22) koja Ivana zove \"trenđo\".

Potom je na proglašenju sportaša godine rekla:

– Moj trener za novu sezonu je Ivančić.

Daleko od toga da Sandra ne bi željela nastaviti suradnju s Ivančićem, ali pod svojim uvjetima.

Izvori bliski tom trenersko-sportskom paru rekli su nam da je ljubav ozbiljno pukla na OI u Londonu kada je Sandra otišla proslaviti zlatnu medalju sa svojom obitelji i dečkom Edisom Elkasevićem. Ivančić? Njega nitko nije zvao. I on se naljutio.

Sada se postavlja pitanje što ako se doista prekine suradnja. Tko će trenirati Sandru? U njezinu klubu, Dinamo Zrinjevcu, nema trenera takvoga kalibra. Dečko Edis trener je u Mladosti, no Sandra u drugi klub ne može jer je prijelazni rok završio i morala bi pauzirati godinu dana. Može otići kod trenera drugog kluba, ali mora imati suglasnost svog kluba. A to će teško ići...

Ključne riječi

Komentara 6

FE
fellix1601
09:23 27.12.2012.

To je jednostavno. Sada će se vidjeti tko je zaslužan za tolike medalje i titule. Makar je velika šteta za Hrvatsku atletiku taj razlaz , bez obzira na prošle osvojene medalje !!!!!!!

SM
smatokov
10:00 27.12.2012.

uobražena i bahata djevojka kojoj više nitko ne valja jer je postala netko , neko ime u atletici, sjećamo kako se ponašala poslije zadnje medalje na OI u Londonu, jednostavno uobražena i nezahvalna osoba koja je zaslužila svojim radom uzz pomoć drugih sve šta ima, a sada se bahati jer je novac poćeo dolaziti, a ona postala najpametnija i može ju biti sram

JO
joshua
10:07 27.12.2012.

Koliko jala i primitivnosti u ovom izljevu pogrda na račun mlade djevojke kojoj je jedina krivnja što je poznata pa joj svakakvi anonimusi mogu blatiti ime svojom prljavštinom... Sandra će i vjerojatno i dalje biti odlična bacačica, ali neće postati najbolja što može - to je sada sigurno - jer očito nije spremna na odricanja koja su potrebna kako bi dugo ostala na vrhu. Zasluge? Pripadaju oboma - niti Sandra može sama, niti je Ivančić mogao sam... šteta. Propuštena prilika za nešto veliko i neponovljivo. Ali to je njezin život i ona ima pravo na njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije