Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više ne mogu zajedno
Povratak na članak

Sandra pred razlazom s trenerom Ivančićem!

Ima li mjesta za nju? Ivančić je pod svoje od nove sezone uzeo našu novu bacačku nadu Martina Markovića

Komentari 6

FE
fellix1601
09:23 27.12.2012.

To je jednostavno. Sada će se vidjeti tko je zaslužan za tolike medalje i titule. Makar je velika šteta za Hrvatsku atletiku taj razlaz , bez obzira na prošle osvojene medalje !!!!!!!

VL
SM
smatokov
10:00 27.12.2012.

uobražena i bahata djevojka kojoj više nitko ne valja jer je postala netko , neko ime u atletici, sjećamo kako se ponašala poslije zadnje medalje na OI u Londonu, jednostavno uobražena i nezahvalna osoba koja je zaslužila svojim radom uzz pomoć drugih sve šta ima, a sada se bahati jer je novac poćeo dolaziti, a ona postala najpametnija i može ju biti sram

VL
JO
joshua
10:07 27.12.2012.

Koliko jala i primitivnosti u ovom izljevu pogrda na račun mlade djevojke kojoj je jedina krivnja što je poznata pa joj svakakvi anonimusi mogu blatiti ime svojom prljavštinom... Sandra će i vjerojatno i dalje biti odlična bacačica, ali neće postati najbolja što može - to je sada sigurno - jer očito nije spremna na odricanja koja su potrebna kako bi dugo ostala na vrhu. Zasluge? Pripadaju oboma - niti Sandra može sama, niti je Ivančić mogao sam... šteta. Propuštena prilika za nešto veliko i neponovljivo. Ali to je njezin život i ona ima pravo na njega.

VL
RE
rene
10:38 27.12.2012.

kao prvo vidim da neki ovdje odmah povjeruju u sve što uvaženi novinari večernjeg napišu ... povjerovati ću tek kad oni svojim izjavama potvrde da se razilaze... a ako se i raziđu ne treba zamjerati ni jednom ni drugom... 6-7 6-7 godina rade skupa i kad tad dodje do zasićenja ... sad će neki reći da Blanka već 10-15 godina radi sa istim trenerima, ali to nema veze, sve ovisi o osobama pojedinačno, nismo i nemožemo svi biti isti i mi umjesto da curi zahvalimo( i treneru) za sve postignuto dosad, mi pljuvamo po njima ... pa kakvi smo mi to ljudi??

VL
OM
omer
08:34 28.12.2012.

Ako se prekine suradnja sa Ivančićem Sandrina karijera je gotova, upamtite ove rjeći, svki vrhunski sportaš ukoliko želi još vrhunske rezultate mora živjeti sportski, a njoj je slava udaria u gavu i prekidom sa trenerom ona će nestati sa sportske scene.

VL
JO
jolly
09:26 28.12.2012.

Nažalost, već tisuću puta viđena stvar u ženskom sportu. Puno je vrhunskih sportašica posustalo, kada im neka druga stvar postane važnija, od diska, kladiva, skija reketa, lopte... Da li ih treba osuđivati? Ne. Ipak je to njihov život

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.