Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja

Sandra Perković i Filip Hrgović najbolji sportaši Zagreba

Sportaši Zagreba
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/9
17.12.2015.
u 22:45

Svečanost jubilarnog, 40. izbora najboljih sportaša prvi put u povijesti održana je na Trgu bana Jelačića.

Atletičarka Sandra Perković i boksač Filip Hrgović proglašeni su najboljim sportašima Zagreba za 2015. godinu u izboru Sportskog saveza Grada Zagreba. 

Svečanost jubilarnog, 40. izbora najboljih sportaša prvi put u povijesti održana je na Trgu bana Jelačića.

Aktualna olimpijska pobjednica u bacanju diska peti put zaredom, te šesti ukupno je najbolja sportašica Zagreba, dok je najboljim sportašem Zagreba proglašen europski boksački prvak Filip Hrgović.

Najbolja momčad su rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb koji su osvojili hrvatsko prvenstvo i kup, te igrali u četvrtfinalu Lige prvaka. Najbolja ekipa su košarkašice Medveščaka, osvajačice dvostruke krune.

Martin i Valent Sinković proglašeni su najboljom sportskom posadom, dok su priznanja za najbolje trenere dobili Nikola Bralić, trener braće Sinković, Leonard Pijetraj, trener boksača Hrgovića, Edis Elkasević, trener Sandre Perković i Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:11 18.12.2015.

Hm, a ak je Sandrici pala i koja kunica ili novi gradski stančić, ostat će možda i za novu kožnu minicu u Saboru, pa kako odlično baca disk, lagano nek izbaci iz Sabora na Markov trg, nekog zastupnika kojem se ukočio disk od predugogodišnjeg sjedenja i spavanja tamo.

DU
Deleted user
06:39 18.12.2015.

Svaka čast Sandri i Hrgoviću! Mada je to , bar pto se tiče Sandre, jedne od najboljih, zapravo najbolja atletičarka Svijeta, sada kao dobi da je najzagrepčanka sportašica! Ak želite ta korelacija Zagreb - Svijet, pa ako je Svjetska heroina, podrazumijeva se da je i Zagrebačka, a najbolja sportašica Splita je, a zna se! To je isto kao nekad Janica Kostelić! Ako je najbolja na svijetu, onda je najbolja i u svim gradovima Hrvatske, a ne samo u Zagrebu!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije