Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja
Povratak na članak

Sandra Perković i Filip Hrgović najbolji sportaši Zagreba

Svečanost jubilarnog, 40. izbora najboljih sportaša prvi put u povijesti održana je na Trgu bana Jelačića.

Komentari 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:11 18.12.2015.

Hm, a ak je Sandrici pala i koja kunica ili novi gradski stančić, ostat će možda i za novu kožnu minicu u Saboru, pa kako odlično baca disk, lagano nek izbaci iz Sabora na Markov trg, nekog zastupnika kojem se ukočio disk od predugogodišnjeg sjedenja i spavanja tamo.

VL
DU
Deleted user
06:39 18.12.2015.

Svaka čast Sandri i Hrgoviću! Mada je to , bar pto se tiče Sandre, jedne od najboljih, zapravo najbolja atletičarka Svijeta, sada kao dobi da je najzagrepčanka sportašica! Ak želite ta korelacija Zagreb - Svijet, pa ako je Svjetska heroina, podrazumijeva se da je i Zagrebačka, a najbolja sportašica Splita je, a zna se! To je isto kao nekad Janica Kostelić! Ako je najbolja na svijetu, onda je najbolja i u svim gradovima Hrvatske, a ne samo u Zagrebu!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.