Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET HERCEGOVINI

Šampionski je zalet Mancini uhvatio u Međugorju

samir nasri
Reuters/Pixsell
01.05.2012.
u 20:07

– Pa sigurno da je njegov dolazak u Hercegovinu pomogao tome da City dobije još navijača ovdje

Manchester City u Hercegovini je stekao još poklonika. Dolazak njihovog trenera Roberta Mancinija u Međugorje bio je prilika brojnima da ga upoznaju, a kako su ga već imali priliku upoznati red je da za njega i navijaju. navijalo se u ponedjeljak u međugroskom kafiću Scudettu, u kojemu se gledaju svi sportski događaji.

- Pa sigurno da je nejgov dolazak u Hercegovinu pomogao tome da City dobije još navijača ovdje. velika je stvar bila to što je došao, kazao nam je Vladimir Vasilj, vlasnik spomenutog kafića, nekada hrvatski reprezentativac i vratar Dinama. Iako je, kada su u pitanju europski klubovi Realovac, u ponedjeljak navečer i on je navijao za Mancinijev klub.

- Volio bih da City osvojio titulu, dugo ih nije bilo - kazao je Vasilj, a Unitedu je zapaprario još jedan Hercegovac.

Nikica Jelavić koji im je nedavno zabio dva pogotrka rođen je u Gabeli, selu samo nekoliko kilometara zračne linije udaljenom od Međugorja. Nemoguće je i nabrojati sve poznate sportaše i klubove koji su bili na pripremama u Međugorju, ali je Dinamo svaki put nakon priprema u Međugorju bio prvak Hrvatske, Željezničar se ove ziem tu pripremao i skoro je već osvojio titulu prvaka BiH. Roberto Mancini i City mogli bi nastaviti takvu tradiciju.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Andreeejjj
20:34 01.05.2012.

Da, baš tako....bez HRVATSKE i HRVATA ne bi bilo svijeta! Mancini uzeo zalet u Medjugorju, Modrić najbolji igrać svijeta, Dinamo najbolji na svijetu, MI smo najbolji i naqjpošteniji ljudi svijeta, bla, bla, bla...a živimo kao crkotine a uskoro ni to!

KL
klubuhb1
09:31 02.05.2012.

Da, da, gospa se ukazala 5246 puta i njemu ukazala na greške , dala mu savjete i eto ga na vrhu. Ma dajte, pa to sa gospom u Međugorju je smijurija i priča za malu djecu i zatupljene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije