Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Salah zabio četiri gola u petardi Liverpoola

Liverpool Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.03.2018.
u 20:51

Salahu je ovo 36. pogodak ove sezone čime je postao najefikasnii debitant u dresu redsa, preskočivši na tom mjestu Fernanda Torresa.

Većina utakmica 31. kola Premier lige je odgođena zbog toga što se ovog vikenda igra četvrtfinale FA kupa, pa su u subotu odigrana samo četiri susreta.

Crystal Palace je upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak, svladavši u gostima Huddersfield sa 2:0, te je privremeno pobjegao iz zone ispadanja. Strijelci za Crystal Palace bili su Tomkins (23) i  Milivojević (68-pen).

Posljednjeplasirani West Bromwich Albion upisao je novi poraz, izgubivši kod Bournemoutha sa 1:2. Pobjedu domaćinima donio je Junior Stanislas u 89. minuti.

 Stoke je kod kuće izgubio od Evertona sa 1:2, te je ostao na predzadnjem mjestu. Trener Evertona Sam Allardyce ponovno je izostavio iz momčadi Nikolu Vlašića.

Liverpool Mohamed Salah
1/17

Liverpool je  pregazio Watford s 5:0 uz briljantnu predstavu Mohameda Salaha, piše Goal.

Napadač je otvorio utakmicu pogotkom u 4. minuti, a isti je igrač bio precizan i za 2:0 u 43. minuti.

Na početku nastavka vodstvo momčadi s Anfielda povećao je Firminho.

Egipatski čarobnjak kompletirao je hat-trick u 77. minuti te tako postao prvi nogometaš iz svoje zemlje kojem je to pošlo za rukom u Premier ligi.

Ali ni tu nije bio kraj briljatnom 25-godišnjaku! Svoj četvrti pogodak zabio je u 85. minuti.

Isto tako, Salahu je ovo 36. pogodak ove sezone čime je postao najefikasnii debitant u dresu redsa, preskočivši na tom mjestu Fernanda Torresa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije