Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cuneyt Çakir

Sudac koji je pogurao Real u finale dobio primamljivu ponudu

Cuneyt Çakir
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.05.2018.
u 10:43

Nakon dvoboja na Santiago Bernabeu turski je sudac često prozivan zbog nekih dvojbenih odluka

Turski nogometni sudac 41-godišnji Cuneyt Çakir dobio je sjajnu financijsku ponudu čelnika kineske lige.

Jedan od najboljih europskih sudaca, koji je nedavno dijelio pravdu u uzvratnoj utakmici polufinala Real - Bayern (2:2), a Madriđanima je sudio i prvu utakmicu četvrtfinala protiv Juventusa (0:3), mogao bi nakon SP-a preseliti u Kinu.

Cuneyt Çakir
1/5

Nakon dvoboja na Santiago Bernabeu turski je sudac često prozivan zbog nekih dvojbenih odluka na Bayernovu štetu. No, bez obzira na sve Kinezi ne odustaju od Çakira, piše španjolska Marca.

Turčin ne bi bio prvi europski sudac koji je promijenio kontinent. Lani je jedan od najboljih sudaca engleske lige Mark Clattenburg preuzeo sudačku organizaciju u Saudijskoj Arabiji.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:03 04.05.2018.

Gluposti??? Koji Naslov??? Tko je tu protiv Reala i Svjetskog Nogometa???? Nije tu niko nikog proguro!!! Real ima i igra lukavo i u svakom momentu može ubrzat ili smanjit Tempo igre!!! Tko se razumije u Nogomet vidio je tri ga su bila Slučajnost !!!! samo prvi Gol Reala je bio iz Igre!!!! Zato ti koji misle sudac dogurao??? Nemaju pojma o Nogometu ili mrze Real!!!!!!!!!!!!

BI
billynik
11:55 04.05.2018.

Novinarsko laprdanje, još samo čekam da povežete Mamića s suđenjem i optužite za svijetsku zavjeru zajedno s Putinom i Orbanom.

DU
Deleted user
11:14 05.05.2018.

Realno gledano više je Skomina griješio na štetu Rome. Real je odigrao u svom stilu. Jedan pogodak razlike je dovoljno za finale. Sudac nije oštetio BM, naprotiv, dozvolio je da se igra razija ali je kažnjavao grube orekršaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije