Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - HAPOEL 86:69

Sagadin: Deklasirali smo Izraelce i vratili samopouzdanje

Vladimir Boisa
Dino Stanin/VLM
15.12.2009.
u 21:15

Košarkaši Zadra više nego uvjerljivo pobijedili su momčad Hapoela iz Jeruzalema, ali su propustili prigodu da premaše zaostatak od 19 koševa koliko su izgubili od istog suparnika prije tjedan dana.

Naime, Zadrani su pet minuta prije kraja tricom Boise u seriji 10-0 došli do vodstva 70:46 te su sve dp 26 sekundi prije kraja kada je Naimy košem uz dodatno slobodno bacanje spustio zaostatak na 16 koševa, održavali željeni rezultat.  

Posve neobično, oko tri tisuće gledatelja u dvorani Krešimira Ćosića je pri vodstvu Zadra od 20ak koševa prednosti, u zadnjoj minut gledalo dramatičnu 'penal' završnicu. U zadnjih deset sekundi nakon što je Boisa pogodio samo jedno od dva slobodna bacanja, Zadar je imao dvije prigode za željeni rezultat, ali je gruzijski reprezentativac najprije promašio tricu, a potom uhvatio odbijenu loptu i ponovno promašio, ali ovoga puta ispod koša.

Guy Goodes, trener Hapoela, kazao je da je Zadar bolje igrao u svim dijelovima igre.

- Bila je to posve drugačija utakmica nego u Jeruzalemu gdje smo mi bili puno agresivniji dok je večeras Zadar bio vrlo agresivan, igrao je odličnu obranu, posve su nas nadskakali (45-29), ali smo izgubili s manje od 19 koševa i to nam daje šansu za prolaz u nastavak natjecanja.

Zmago Sagadin bio je zadovoljan pobjedom.

- Moji igrači su odigrali odlično, bili smo briljantni u obrani i dominirali smo u skoku. S malo sreće i spretnosti mogli smo uloviti željenu razliku. To što smo večeras deklasirali Hapoel vratilo nam je samopouzdanje te držim kako smo u zadnje dvije utakmice još uvijek u igri za nastavak natjecanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije