Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokirali kamere

Sada se zna što je Maradona dobio u paketiću i zašto su blokirali kamere

Diego Maradona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.02.2020.
u 20:44

Svi sumnjaju kako je argentinska legenda uzela drogu. No iz njegovog kluba stigao je demantij, a u prioćenju piše kako je Maradona uzeo tablete za krvni tlak

Mnogi svjetski mediji u utorak su objavili snimku na kojoj Diego Maradona, koji danas trenira argentinsku Gimnasiju, uzima sumnjiv paketić od svog pomoćnika tijekom utakmice protiv Rosario Centrala.

Svi sumnjaju kako je argentinska legenda uzela drogu. No iz njegovog kluba stigao je demantij, a u prioćenju piše kako je Maradona uzeo tablete za krvni tlak.

U klupskom priopćenju se dodaje kako su Maradonini pomoćnici dobili instrukcija da svojim tijelima blokiraju televizijske kamere kako se ne bi govorilo o njegovoj bolesti.

Tijekom utakmice je osjetio slabost te je zatražio da mu donesu lijek. Klub je tako otklonio svakakva nagađanja, te objasnio što se događalo na klupi.

Neki i dalje tvrde da klub samo štiti Maradonu i njegove postupke.

Gimnasia u zadnje četiri utakmice ima tri remija i poraz, te su nakon 20. kola na 22. mjestu argentinske  lige.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
21:06 19.02.2020.

Droga mu je spalila mozak..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije