Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nije isti

Rutten: Nokauti i steroidi su promijenili Overeema

Frank Mir i Alistair Overeem
Reuters (Ilustracija)
07.04.2014.
u 15:55

"On je pao na doping-testu, svi smo pročitali da mu je razina testosterona bila nevjerojatno visoka, sad mora biti iznimno oprezan oko toga, a ta situacija sigurno utječe i mentalno na njega"

Bas Rutten gostovao je ovih dana u jednoj radijskoj emisiji te se tom prilikom osvrnuo i na svog sunarodnjaka Alistaira Overeema koji se nakon par poraza vratio na pobjedničke staze.

No, nizozemski MMA komentator smatra kako Reem vjerojatno više nikad neće biti borac kao što je bio prije, a to pripisuje činjenici da više ne može koristiti steroide, ali i porazima koje je u posljednje vrijeme doživio.

"Neki ljudi smatraju da ja ovako razmišljam jer je on napustio Golden Glory, ali to nije točno. Uvijek sam imao isto mišljenje o njemu i već dulje vrijeme govorim da on ima staklenu bradu. U to se možete i sami uvjeriti ako pogledate neke od njegovih posljednjih borbi. On uvijek pazi kad plasira udarac da mu druga ruka čuva bradu. To su već svi primijetili", smatra Bas.

"On je pao na doping-testu, svi smo pročitali da mu je razina testosterona bila nevjerojatno visoka, sad mora biti iznimno oprezan oko toga, a ta situacija sigurno utječe i mentalno na njega. Nakon par poraza nokautima teško je ostati isti borac. Posljednji meč odradio je dobro, pazio je da ne ostane bez kondicije, ali neće mu biti nimalo lako u idućim borbama", dodao je Rutten.

>>Više pročitajte na Fight Siteu

Komentara 1

SO
Sokolić
12:26 12.04.2014.

A da Mirko Filipović izazove Overijma na dvoboj pa mu vrati za sve one udarce nogom znate već gdje? Sad zna da treba ciljati Overeemu u bradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije