Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv Hrvatske

Rusi tvrde da će navijati za Nigeriju i to iz nevjerojatnog razloga!

Navijači Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/16
16.06.2018.
u 10:59

Sudeći po kladionicama, naši dečki su favorit i trebali bi upisati tri boda. U tome će im pomoći i navijači kojih se na tribinama očekuje više od deset tisuća.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras će odigrati svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U Kalinjingradu će vatreni odmjeriti snage s Nigerijom. 

Sudeći po kladionicama, naši dečki su favorit i trebali bi upisati tri boda. U tome će im pomoći i navijači kojih se na tribinama očekuje više od deset tisuća.

Oni su već stigli u Kalinjingrad, odlično se zabavljaju, glasni su i prilično uočljivi u našim lijepim dresovima. Odlična vijest je što zasad sve protječe mirno, nema izgreda, iako su neki od njih prevareni u Rusiji!

>>Hrvatski navijači nakon puta od 30 sati stigli u Kalinjingrad

I nigerijski navijači stigli su u velikom broju pa se velika bitka očekuje i na tribinama. A za koga će navijati neutralni navijači? Ako je suditi po nekim člancima objavljenim u stranim medijima, Rusi bi mogli biti na strani Nigerije. No, razlog, barem kod onih Rusa koji su dali izjavu, je prilično nevjerojatan.

Navijači Hrvatska
1/18

- Mi Rusi ćemo navijati za Nigeriju. Volimo Mikela, Ndidija, Moseasa, Iheanacha... Oni su jako dobri igrači, a Hrvatska nema baš puno poznatih igrača, bubnuo je i ostao živ jedan ruski taksist pa dodao:

- Zato će Nigerija pobijediti 2:0.

Slično je razmišljao i jedan policajac koji je također ustvrdio da je Nigerija jača i da će slaviti.

Taksist i policajac su očito malo pobrkali stvari, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje. Hrvatska je prepuna svjetskih zvijezda o kakvima mnoge reprezentacije na ovom Mundijalu mogu samo sanjati. Primjerice, od Nigerije smo čak trostruko skuplji prema Transfermarktu...

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca

Komentara 139

CR
crodux
12:05 16.06.2018.

ja ne znam čemu ovakvi izmišljeni članci?? o čemu vi pričate majko moja mila!!

DU
Deleted user
12:16 16.06.2018.

Majko mila di nađoste ovog člankopisca !!!!!????

WE
weAreCro
11:51 16.06.2018.

Hahah kakve gluposti pisete, dosta je otici na ruskim forumima pa cete onda shvatiti za koga navijaju, oni su nam dovjeka zahvalni za ono izbacivanje engleza sa EP 2008.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije