Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvih 11

Sad se sve zna: Zlatko Dalić otkrio početni sastav za Nigeriju!

Zlatko Dalić Hrvatska Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
16.06.2018.
u 08:46

- Pun sam samopouzdanja, vjerujem u sebe i igrače. Znam koliko su kvalitetni, dobro smo radili na pripremama i siguran sam da ćemo biti u najboljem izdanju

Napokon je stigao i taj dan! Hrvatska nogometna reprezentacija danas će u Kalinjingradu odigrati svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vatreni će snage odmjeriti s Nigerijom, a mi se svi nadamo da će biti na vrhunskoj razini i da nas čekaju tri boda.

- Ja sam kao izbornik, zajedno sa svojim stručnim stožerom, napravio sve što je u mojoj moći i kako sam najbolje znao. Igrači su također svjesni što se od njih očekuje i spremni su dati sve od sebe, rekao je za HRT Dalić pa dodao:

>>Pogledajte kako su prvu utakmicu najavili sportski novinari Večernjeg lista

- Pun sam samopouzdanja, vjerujem u sebe i igrače. Znam koliko su kvalitetni, dobro smo radili na pripremama i siguran sam da ćemo biti u najboljem izdanju. Sve smo pripremili, imamo i plan za situaciju u kojoj, ne daj Bože, krene po zlu, siguran je hrvatski izbornik.

Danima se raspravlja o sastavu, ali Dalić ga nije htio otkriti. razmišljao je hoće li zaigrati opreznije ili će navaliti na Nigeriju, a čini se da se odlučio za ovu drugu varijantu.

Zlatko Dalić Hrvatska Brazil
1/17

- Sastav znam, a znaju ga i igrači jer smo tako dogovorili. Igrat će momčad koju smo u zadnjih nekoliko dana uigravali na treningu, rekao je Dalić i tako zapravo otkrio da će u početnih 11 istrčati: Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Rakitić, Modrić – Rebić, Kramarić, Perišić – Mandžukić.

Igramo, dakle, bez Badelja koji je znao biti osigurač, a Kramarić će igrati iza napadača. U obrani je Vida dobio prednost ispred Ćorluke, koji očito nije u najboljoj formi.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca

Komentara 51

IL
ilijan
08:59 16.06.2018.

Ajmo Hrvatska idemo do kraja

OV
Ovozemaljski
09:10 16.06.2018.

Sretno Hrvatska!❤🇭🇷❤

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:06 16.06.2018.

Ajmooooooooo Hrvati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije