Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi poraz na EP

Babić i Horvat: Teško je izdržati pakleni ritam, izgubili smo snagu

Željko Babić
Foto: EHF EURO
1/6
17.01.2016.
u 20:15

U ključnim trenucima utakmice napravili smo previše tehničkih pogrešaka i u obrani je nedostajalo žustrine, kaže izbornik.

Hrvatski izbornik Željko Babić i igrači bili su razočarani nakon poraza od Norveške (34:31) u drugom kolu EP-a u Poljskoj.

- Teško je navesti glavne razloge poraza, ali u ključnim trenucima utakmice napravili smo previše tehničkih pogrešaka i u obrani je nedostajalo žustrine. Norveška je bila bolja, ali ne trebamo gubiti vjeru u sebe. Problem je u tome što smo malo vremena trenirali zajedno i zbog toga nam se događaju tehničke pogreške. Teško je pratiti težak ritam na EP-u - kazao je nakon utakmice Babić za RTL.

Zlatko Horvat dodao je kako nema vremena za tugu.

- Svi smo željeli pobjedu i dali sve od sebe, ali nedostajala je mirnoća koju smo prije imali. Muče nas i ozljede. Morat ćemo s više kontakta igrati u obrani, a Norveška je stvarno odigrala sjajno. Nije bilo podcjenjivanja i najviše nam je nedostajalo snage te svježine za 60 minuta. Što prije moramo zaboraviti poraz i podići glave.

Babić se osvrnuo i na sljedeće suparnike - neugodne Islanđane.

- Ovo je EP i svaka je utakmica važna i teška. Bitno je da vjerujemo i da se ne predamo u glavama. Sve je moguće i idemo po pobjedu.

Horvat je još naglasio kako će Hrvatska protiv Islanda morati igrati na najvišoj razini da bi stigla do vrijednih bodova.

>>Hrvatska izgubila od Norveške u drugom kolu Europskog prvenstva!

>>Rekord uz najveće iznenađenje EP-a: Bjelorusija pobijedila Island!

Komentara 34

OX
oxymoron
20:24 17.01.2016.

Ista bolest kao i kod vaterpolista. Los izbornik, nestrucni ljudi. Ciro bi rekao ne mozes dati podmornicu na nuklearni pogon diletantima.

DM
drazen.muhvic
20:34 17.01.2016.

Tek druga utakmica, a oni bez snage i svježine?! Možda najbolje da izgube od Islanda, a Bjelorusi i Norvežani remiziraju, pa da se to naše kravarsko društvance lijepo odmori...

SO
sono1963
20:46 17.01.2016.

rekao sam prije par dana da će se ovo dogodit .Podsjetio sam na košarku i 20 godina je nema.rekao sam daš mulcima ono što je teškim radom stvoreno o onda oni naprave jedino što znaju,unište.Rukomet nam vodi anonimus pored divova koje imamo u svjetskim mjerilima.To nam se događa u vaterpolu,nogomet isto nikom više nije stalo nestao je zanos.Nisam za urote ali više je teško vjerovat u slučaj.Izgubili smo strpljenje zato što smo stalno gubili od francuza u finalu,pa je razjurio tu ekipu???Pitanje za vas kad ćemo više igrat finale ..... NIKAD od najboljeg preko noći postali smo prosjek t.j.druga liga administrativnom kemijom stari hrvatski patent za uništavanje rada . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije