Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 'našoj' skupini

Rekord uz najveće iznenađenje EP-a: Bjelorusija pobijedila Island!

Bjelorusija - Island
Foto: Screenshot EHF Twitter
17.01.2016.
u 18:29

Kako ove momčadi nastupaju u skupini s Hrvatskom Islandu će u posljednjem kolu za nastup u drugom krugu trebati pobjeda protiv naše reprezentacije.

Bjelorusija je priredila dosad najveće iznenađenje na Europskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj savladavši favorizirani Island sa 39:38. Uz to, uzbudljiva utakmica obilovala je pogocima pa je sa 77 golova srušen rekord postavljen na EP 1998. kad su na utakmici Litve i Češke u mreži završila 74 udarca (38:36 nakon produžetaka).

Island je imao minimalnu prednost na poluvremenu (18:17), ali su Bjelorusi napravili preokret u nastavku i u posljednju minutu ušli s dva pogotka prednosti što im je omogućilo veliku pobjedu.

Bjelorusiju su predvodili Barys Poukhouski (11 golova), Sergej Rutenka (8) i Maksim Baranau (7) dok je kod Islanđana najbolji bio Alexander Petersson sa šest golova. 

Kako ove momčadi nastupaju u skupini s Hrvatskom Islandu će u posljednjem kolu za nastup u drugom krugu trebati pobjeda protiv naše reprezentacije.

>>Hrvatska protiv Norveške ide po bodove za drugi krug

>>Stevanović: Izborniku Babiću i meni prvo inozemstvo bilo je Krško

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije