Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukometna LIGA PRVAKA

Zagreb odlično krenuo, ali protiv Flensburga nije izdržao do kraja

16.12.2014., SD Kutija sibica, Zagreb - 12. kolo GSS Seha lige, RK PPD Zagreb - HC Meskov Brest. Trener Veselin Vujovic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/5
11.11.2015.
u 20:48

Domagoj Pavlović s devet i Luka Stepančić sa šest golova bili su najefikasniji kod Zagreba, dok je Kentin Mahe s osam golova predvodio Flensburg.

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su susret 7. kola skupine A Lige prvaka na gostovanju kod njemačkog Flensburga sa 27:28 (13:12).

Zagreb je odlično otvorio utakmicu, poveo sa 5:1 i imao prednost tijekom čitavog prvog poluvremena. No, na odmor se otišlo sa samo jednim golom prednosti za hrvatskog prvaka, a početak nastavka ponudio je potpuno drugu sliku od početka utakmice. Flensburg je preuzeo kontrolu rezultata i na kraju ostvario pobjedu.

Domagoj Pavlović s devet i Luka Stepančić sa šest golova bili su najefikasniji kod Zagreba, dok je Kentin Mahe s osam golova predvodio Flensburg.

Nakon sedam kola PPD Zagreb ima šest bodova, te je trenutačno peti na ljestvici, dok je Flensburg sa 10 bodova drugi. Isti broj bodova uz utakmicu manje ima vodeći Paris SG.

Za 10 dana ove dvije momčadi susrest će se u zagrebačkoj Areni u 8. kolu.

>> U Flensburgu vole hrvatske igrače, pogotovo nakon Lackovića

Komentara 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:28 11.11.2015.

Nisam gledo tako da se nisam ni sikiro, a imo sam namjeru gledat al opet bolje da nisam, čisto ono radi zdravlja, zdravlje je naj bitnije, al opet nemožež da negledaš ovu frtetmu sa mostom, petrovom i prgometom, zanimljivo do neba, ma kakve sapunice ni do koljena im nisu, jedva čekam nastavak, oka sklopit nemogu od uzbuđenja, prvo su išli u jedan hotel na, pa u drugi hotel na, sutra ćemo vidit kakav miraz koji daje.....

ZO
zoca
00:25 12.11.2015.

I sto sad ? najgori moguci poraz i izgubljen ponajbolji igrac za europsko uzas koji amaterizam a i da su pobijedili neigra nikakvu ulogu bili bi opet 6-7 na kraju a sad tek nemmo sto gledati u Poljskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije